News

Love is in the air: influencer Rianne Meijer is ten huwelijk gevraagd

We kennen haar vooral van de Instagram vs. Reality kiekjes op haar Instagrampagina: Rianne Meijer. En hoewel we meestal dus enorm kunnen lachen om haar posts, heeft Rianne gisteravond een ietwat serieuzere foto geplaatst. Maar zeker niet minder leuk, kunnen wij je vertellen. De influencer is namelijk ten huwelijk gevraagd door haar grote liefde Roy. Cute!

Real life vakantiefoto’s of selfies: Rianne plaatst alles schaamteloos op Instagram. En dat zorgt ervoor dat de influencer behoorlijk wat fans heeft. Al die echtheid op haar account, daar houden we gewoon van! Gisteren werden Rianne’s volgers echter verrast met een heel ander soort post. Op de foto staat ze samen met haar lief Roy en draagt ze een prachtige ring om haar vinger. In de caption bij de foto staat de tekst: “You guys… I SAID YES’. Ja, je raadt het al, Rianne is ten huwelijk gevraagd!

Rianne Meijer gaat trouwen

Alleen op de foto is al te zien hoe dolgelukkig de twee samen zijn. Als we de Instagram stories van Roy mogen geloven, heeft hij Rianne op een wel heel romantische manier ten huwelijk gevraagd. We zien namelijk lichtjes, dekens, kaarsjes én hondjes in de buitenlucht, met een heel mooi uitzicht op de achtergrond. Hoe romantisch!

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

Beeld: iStock

Must reads 👀