Lifestyle

Dit herken je aan de vriendschap met jouw childhood-bestie

Sommige vriendschappen zijn voor altijd. Sinds de kleuterklas zijn jij en je bff al onafscheidelijk. Heb jij een bestie die je al van jongs af aan kent? Dan weet je dat deze acht dingen jullie vriendschap speciaal maken. 

1. Jullie weten álles van elkaar

Omdat jullie al zo lang bevriend zijn, kennen jullie geen geheimen voor elkaar. Voor de lol doen jullie weleens een friendship test en guess what, daarbij scoren jullie altijd 100%. De verjaardag van haar vader, de naam van haar eerste huisdier, die ene hobby die ze na een week al opgaf, haar eerste crush… you know it all.

2. Soms praten jullie een lange tijd niet

En dat is helemaal oké. Want zodra jullie elkaar na een stilte weer spreken, is het net of die ‘pauze’ er nooit geweest is. Omdat jullie al zo lang besties zijn, hoeven jullie niet onzeker te zijn over jullie vriendschap. Hoor je een tijdje niets van de ander? No problem, jij snapt dat ieder ook haar eigen leven heeft!

3. Jullie groeien samen op

Je eerste liefde, eerste zoen, alle heartbreaks, het halen van je rijbewijs, afstuderen, samen op vakantie, de eerste keer uitgaan inclusief kater de volgende dag… Your bestie was always there on your side. En jullie kunnen niet wáchten op wat de toekomst zal brengen! Hoe exciting om straks erbij te zijn als je bff gaat trouwen of haar eerste kindje krijgt… Ahh!

via GIPHY

4. “Weet je nog toen…?”

Omdat jullie al zo lang vriendinnen zijn, hebben jullie ook al héél veel met elkaar meegemaakt. In veel situaties zeggen jullie dan ook tegen elkaar “Omg, weet je nog toen…?” 

5. “Raken jullie nooit verveeld van elkaar?” Never.

Je zou misschien denken: na zoveel jaar hebben jullie alles weleens meegemaakt/gedaan/besproken. Maar niets is minder waar: het is namelijk nóóit saai met je bestie. In gezelschap zijn van elkaar is al voldoende. Naast elkaar op de bank chillen terwijl ieder op zijn eigen telefoon TikToks bekijkt? Best night ever. 

6. Ieder gaat zijn eigen weg

Als je nog een kind bent, is de wereld nog niet zo groot. Je hebt jouw bestie op de basisschool en meer heb je niet nodig. Naarmate je ouder wordt, word je ook steeds meer je ‘eigen persoon’. Het kan zijn dat je dan merkt dat jij en je bff eigenlijk heel anders zijn. En is dat erg? Helemaal niet! Jullie supporten elkaar door dik en dun. 

7. Inside jokes

Jullie hebben samen mega veel grapjes. Eén blik is al voldoende om huilend van het lachen op de grond te liggen. Anderen begrijpen niet echt waar die lol vandaan komt. En dat maakt het alleen nóg maar grappiger. Lol!

via GIPHY

8. Voor altijd

Je weet: deze vriendschap is voor altijd. Je bestie is zo bijzonder voor je, dat het voelt als familie. Jij kan je geen leven voorstellen zonder je bff. Dit zijn de tekenen waardoor je weet: jullie gaan samen oud worden. 

Beeld: iStock.com