News

Wil je proeven: Tony’s Chocolonely kerstreep met melkchocolade en gemberkoekjes

Yummy! All I want for Christmas is: de nieuwe Tony’s kerstreep. Ja je leest het goed. Tony’s Chocolonely lanceert speciaal voor kerst een nieuwe chocoladesmaak. And Trust us, die wil je proeven. 

Wil je proeven: Tony’s Chocolonely kerstreep met melkchocolade en gemberkoekjes

Tony’s Chocolonely kerstreep met melkchocolade en gemberkoekjes

Tony’s Chocolonely heeft dus een nieuwe kerstsmaak. Yay. Wij zijn super excited. Want, deze nieuwe reep is gemaakt van romige melkchocolade en knapperige gemberkoekjes. Dat klinkt toch delicious? Net als bij de andere kerstrepen van Tony’s zit er midden in de reep een kerstboom. Je kan deze yummy chocoladereep dus als ornament in je kerstboom hangen. Hoe leuk?! Als je ‘m niet meteen op eet tenminste. 

Tiny Tony’s Chocolonely

We zijn in chocolate heaven, want ook de Tiny Tony’s kerstmix is dit jaar nieuw. Oeh. In deze mini chocolaatjes komen in de smaken melk, wit en melk hazelnoot. Yumm. De mini’s zijn perfect als kleine snack of natuurlijk als kerstversiering! Wil je de nieuwe chocoladerepen proeven? Dat kan. Ze zijn namelijk in de meeste supermarkten te krijgen. De kerstreep met melkchocolade en gemberkoekjes kost €3,69, voor de Tiny’s kerstmix betaal je €4,99. Smullen maar. 

View post on Instagram
 

Bron: Tony’s ChocolonelyBeeld: Tony’s Chocolonely

Must reads 👀