News

Ideaal: met deze handige pakketbox hoef je niet thuis te blijven als je een pakketje verwacht

Als jij niet vies bent van online shoppen zul je ongetwijfeld het volgende probleem herkennen: er wordt een pakketje thuisbezorgd en je moet thuisblijven om ‘m in ontvangst te nemen. Je kunt ook hopen dat één van je buren het pakketje aanneemt, maar dat is gewoon heel erg onhandig. Herkenbaar? Dan moet je dit handige hulpmiddel aanschaffen. Met deze handige pakketbox hoef je niet meer thuis te blijven als je een pakketje verwacht.

Online shoppen is heel handig, maar thuis moeten blijven om je pakketje in ontvangst te nemen is helaas weer een stuk minder handig. Maar dat is nu verleden tijd, want dit is dé uitkomst voor mensen die graag pakketjes via internet bestellen. 

Pakketjes thuisbezorgd met de iParcelBox

De iParcelBox is jouw redder in nooit. Het idee is eigenlijk heel simpel, maar ook héél erg slim bedacht. De iParcelBox is een stalen box die je in de buurt van je voordeur neer moet zetten. Op het moment dat de koerier met jouw pakketje voor de deur staat en er niemand thuis is, kan hij/zij deze in de iParcelBox leggen. Het enige wat jouw postbode hoeft te gebruiken om de box te openen is zijn vingerafdruk. Huh, maar dan worden die pakketjes toch ook heel makkelijk gestolen? Nou nee, ook daar is iets tegen bedacht.

De box openmaken
Op het moment dat de postbbode het pakket in de box heeft gelegd, sluit de box vanzelf. Jij krijgt dan een bericht binnen via de bijbehorende app: jouw pakket is geleverd. De enige manier waarop je de box nu open kunt maken is met behulp van de app en je legitimatiebewijs.

Maar wat nou als je meerdere pakketjes moet ontvangen? Dan kan de tweede postbode de box niet openmaken? Klopt, maar jij kan dit wel. Als de postbode op een knop drukt, krijg jij op je telefoon een melding binnen. Als je een pakketje verwacht, dan kun je op ‘accepteren’ klikken, waardoor de box op afstand wordt geopend. De postbode kan nu het pakket in de box doen, en deze sluit vanzelf. Om honderd procent zeker te weten dat het wel echt jouw postbezorger is die voor de deur staat kun je voor de zekerheid even een kijkje nemen op de speciale camera.

Watch on YouTube

Ideaal! Waar koop ik zo’n box?
Tot nu toe is de box alleen nog maar te koop in het Verenigd Koninkrijk. Gelukkig kun je ‘m gewoon thuis laten bezorgen in Nederland, door de box te bestellen via deze website. Al zul je daar wel echt even voor thuis moeten blijven ;-). Je koopt de box voor 225 euro. 

View post on Instagram
 

Beeld: iparcelbox

Must reads 👀