News

Met deze TikTok-hack kun je een Starbucks drankje bestellen dat naar Kinder Bueno smaakt

Af en toe een bezoekje brengen aan de Starbucks om jezelf te verwennen op een heerlijke frappuchino of een andere drank. Niet te vaak, want Starbucks is nou niet echt wat je noemt ‘goedkoop’, maar zo nu en dan kan een lekkere kop Starbucks geen kwaad. Voor jouw volgende bezoek aan Starbucks hebben wij een hele goede TikTok-hack gevonden. Zó kun je bij Starbucks namelijk een drankje bestellen dat naar Kinder Bueno smaakt.

Een hele tijd geleden deelde Amy, een gebruiker op TikTok, een briljante hack. Een hack waarbij je door een vanille milkshake en een expresso shot van de McDonald’s te mixen, een goede frappuchino kon maken. En nu is er weer een ander probeersel op TikTok verschenen, waar wij heel erg enthousiast van worden. Houd jij van Starbucks en ben je gek op Kinder Bueno? Dan moet je deze hack absoluut proberen.

Starbucks met Kinder Bueno smaak

Het blijkt zo te zijn dat je een heerlijk Starbucks drankje kunt creëren dat naar Kinder Bueno smaakt. Voor de liefhebber dus absoluut de moeite waard om het zelf te testen. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een Iced white Mocha en een shot hazelnoot bestellen. Volgens Amy is het echt het beste drankje dat ze ooit heeft gehad bij Starbucks. Dus, proberen dan maar? 

 

@heyitsamess

taste test 2.0.. UNREAL ##fyp ##foryou ##workoutwithteamgb

♬ original sound – Amy 💓

Beeld: iStock