News

Dit huis op Funda heeft een ingebouwde snackmuur (en het is geweldig)

Eerlijk is eerlijk: af en toe hebben we allemaal weleens zin in een lekkere, vette hap. Zeker na avondjes stappen in de stad doet een broodje kroket of een lekkere frikandel heel veel goeds. En als we je nou vertellen dat je voor zo’n lekkere snack niet meer de deur uit hoeft? Op Funda staat nu namelijk een huis te koop mét ingebouwde snackmuur. Ideaal!

Ja, echt. Het bestaat. Een huis met ingebouwde snackmuur. Momenteel maken we helaas geen avonden meer mee in de stad, waarop we vanuit de kroeg rechtstreeks de cafetaria in rollen. Maar dat betekent natuurlijk niet dat je niet kunt investeren in de toekomst. Er komt wel weer een moment waarop de clubs en café’s open kunnen, en tegen die tijd zou het natuurlijk geweldig zijn als jij in dit pareltje van een huis kunt wonen.

Huis met ingebouwde snackmuur op Funda

Vroeger was het een snackbaar, maar inmiddels is het gebouw omgebouwd tot een heel erg leuk huis. Een detail dat behouden is gebleven? De snackmuur. Je vindt het huis in Haarlem en het staat te koop voor 470.000 euro. Hiervoor krijg je 105 vierkante meter aan woonruimte terug, en natuurlijk ook de ingebouwde snackmuur. Geen prikkie, maar het is toch wel echt een heel erg leuk huis. Naast de snackmuur is het huis sowieso heel gaaf van binnen. Benieuwd naar wat het huis nog meer te bieden heeft? Kijk dan snel verder op Funda.

 

Beeld: Funda