Films & Series

Riverdale seizoen 5: dit is alles wat je moet weten

Nog íets langer dan een maand en dan kunnen we genieten van Riverdale seizoen 5! Yay, we are so excited! Wij vertellen je alles wat we over het nieuwe seizoen weten én je kan vanaf vandaag de trailer bekijken. En dat wil je: deze is nogal juicy

Riverdale seizoen 5: dit is alles wat je moet weten

In januari kondigde de officiële Twitterpagina van Riverdale al aan dat er een Riverdale seizoen 5 zou komen. Nu is het moment dus bijna daar! Yes! We kunnen niet wachten om te zien hoe het nu gaat met Betty, Veronica, Archie en Jughead. Tijdens het einde van seizoen 4 zagen we dat iedereen een andere weg koos. Zo gaan de vier vrienden bijvoorbeeld allemaal naar een andere universiteit. Maar het nieuwe seizoen gaat er anders uitzien… De trailer geeft een hele nieuwe vibe, and we love it. 

Riverdale seizoen 5: wat ging eraan vooraf? 

Seizoen vier moest helaas door de coronacrisis vervoegd stoppen. Namelijk al na 19 afleveringen in plaats van de beloofde 22 afleveringen. Dit was mega balen natuurlijk, maar gelukkig is het nieuwe seizoen dichtbij. En goed nieuws: de vier afleveringen uit het vorige seizoen die we niet hebben gekregen, zullen samen als één aflevering te zien zijn in Riverdale seizoen 5. De eerste aflevering van seizoen 5 gaat dan ook over prom. Maar daarna slaat Riverdale een nieuwe weg in. 

Vijf jaar later

In Riverdale seizoen 5 is er een tijdsprong van vijf jaar gemaakt. Oeh! Er is dus iets gebeurd waardoor de friends elkaar vijf jaar later weer ontmoeten. We can’t wait om te zien wat er gaat gebeuren. Er is ook some sad news: acteur Skeet Ulrich (FP Jones in de serie) en actrice Marisol Nichols (Hermoine Lodge in de serie) zullen niet terugkeren voor Riverdale seizoen 5. Beide acteurs hebben er zelf voor gekozen om te stoppen. 

Riverdale seizoen 5

Vanaf wanneer is Riverdale seizoen 5 te zien?

Eind oktober maakte Insider bekend dat de Riverdale seizoen 5 op 20 januari 2021 van start gaat. De eerste aflevering wordt uitgezonden op de Amerikaanse zender The CW. Een dag later, 21 januari dus, staat de aflevering op Netflix! Let the countdown begin! 

Ook seizoen 6 van Riverdale is aangekondigd! Wil je tot die tijd een andere serie kijken? Deze kijktip is de perfecte mix tussen Riverdale en Gossip Girl. 

Bron: cosmopolitan.nlBeeld: brunopress.nl