News

Reality check! De eerste kampvuurbeelden van Temptation Island zijn heavy

Woehoe! Het is zo ver. Temptation Island aflevering 4 staat online. Yay. Wij zijn excited, want deze aflevering draait natuurlijk helemaal om het eerste kampvuur. Be aware: er komen spoilers aan. 

Reality check! De eerste kampvuurbeelden van Temptation Island zijn heavy

Alright. Aflevering 4 is hier. Dat betekent showtime, want Monica laat de dames hun eerste kampvuur beelden zien. Ja, alleen de dames krijgen een kampvuur en de mannen? Die moeten dit jaar ietsjes langer op beelden wachten. Wait a minute. Mogen we nog heel even een momentje voor Monica’s jurk. Hello gorgeous. Wij konden alleen maar naar die mooie groene glitters staren. Een woord: wauw. 

Eerste beelden 

Het eerste Temptation Island kampvuur begint met beelden voor Denise. Daarin krijgt ze te zien dat Marco het erg naar zijn zin heeft in de mannenvilla. Nothing bad. Want wie als eerst aan de beurt is, die heeft vaak niks te vrezen. Next up is Gulcin en obviously zijn ook haar beelden positief. Want knuffelbeer Sorelis, die doet geen vlieg kwaad. Die twee zijn gewoon voor elkaar gemaakt. Nu begint het spannend te worden, want je voelt waarschijnlijk wel aankomen. Jaydi en Karina’s beelden zijn minder rozengeur en maneschijn…  Jaydi krijgt het fragment te horen waarin Sonny vertelt dat hij ‘100 vrouwen aan wil tikken en dat kijken mag, likken ook’. Au! Ook ziet Jaydi dat Sonny en Rosanne het wel erg gezellig hebben. In het busje naar de villa zegt ze het volgende: ”Wij zijn zo voorzichtig en zo netjes. En hij floept alles er maar uit. Ik had gehoopt dat hij iets volwassener zou zijn. Ik zie echt een jongetje. En prima, als het geen Sonny is, dan Ricky.” last but not least is Karina aan de beurt en ook haar beelden zijn heavy. Want, ze ziet hoe de band tussen Liyah en Greg aan het opbloeien is. Obviously komen hier nog de kampvuurbeelden van Greg en single lady Daisy bovenop. Het zwembadavontuur en de opmerkingen over seks schieten bij Karina in het verkeerde keelgat. ”Ik weet wat ik ben en als hij dat niet kan waarderen, dan is dat his loss”. 

Home base

Eenmaal terug in de villa breekt Jaydi. Gelukkig is daar single boy Ricky om haar op te vangen. Ook Karina heeft het zwaar, ze vraagt zich af of haar relatie met Gregory niet gewoon op is. ”Ik heb een heel groot stuk van mijn leven met hem gedeeld. Hij heeft alles met mij meegemaakt, wat ik heb ervaren in het leven vanaf het moment dat ik eigenlijk jongvolwassen werd. Hij heeft mijn gezicht echt heel hard laten vallen. Nu al eigenlijk.” Oei. Hoe gaat dit aflopen? Aan het eind van de aflevering zien we dat Sonny 360 graden draait. Wait what?! Ja, want Jaydi is nu opeens wél de vrouw van zijn leven. Alleen, ben je nu niet een beetje te laat Sonny? Wil Jaydi hem nog wel, na het zien van de ‘respectloze’ kampvuurbeelden? We keep you posted. 

 

Beeld: RTL