Beauty

All I want for christmas…Dit zijn de kerst haartrends van 2020


Wat wij willen voor kerst? A perfect boy- or girlfriend, een tien voor onze scriptie en misschien iets meer dollars op de bank. Maar oké, als we dan echt mogen kiezen: geen bad hairday in ieder geval! En met de volgende tricks komt dat helemaal goed, want dit zijn de kerst haartrends van 2020! Go get them, tiger… 

Dit zijn de kerst haartrends van 2020!

Tijd over? Ga voor de crown braid! 

Nu we met zijn allen binnen zitten, heb je vast een sh*tload aan tijd over. Hoe je die tijd nuttig kunt besteden? Aan je looks natuurlijk. Ga deze kerst voor een fancy crown braid, de kerst haartrend van 2020! Fleecekleed erbij, the Crown op je beeldscherm en vlechten maar. Het leuke is: je kunt er van alles instoppen. Kerstlichtjes, een complete kerstslinger of hele kerststukjes. Wat jij wil. Ingewikkeld? Niet als je de stappen uit dit filmpje volgt. Good luck… 


De kerst updo van 2020: half-up, half-down

Fan van het halve werk? Lekker chaotisch, kantjes er vanaf lopen en overal beginnen, maar niets afmaken. Doesn´t sound that good… Maar jouw kwaliteiten komen deze kerst perfect uit, want één van de kersttrends van 2020 is: half-up, half-down. Lekker girly, messy én toch stylish. Spray er wat glitters overheen en jij bent klaar voor het kerstdiner. 


Pinnen maar! 

The less the better. Maar dat geldt niet voor de kersttrends van 2020. Zoek alle speldjes, schuifjes en pins die je bezit bij elkaar en schuif ze in je haar. Op een stylishe manier, natuurlijk… Wat het altijd goed doet? Pearls en glitters baby. Errug handige trend, want zo blijven er geen haren in jouw lipstick plakken dit jaar. 


Wethair, don’t care 

De celebrity trend, elk jaar weer: de wethair look. Deze look maak je extra kerstig door wat gouden (of gekleurde, hallo!) glitters over je kapsel heen te sprayen. Hoe je de perfecte wetlook creëert? 

Gooi je haar vol met mousse – to the max – en laat het intrekken. Föhn het vervolgens in model, en tadá: een stevig kapsel. Maar dan ben je er nog niet… Dun haar? Breng wax aan in de aanzet van je haar en kam het naar achteren. Dikker haar? Gebruik gel, maak het vloeibaar met wat haarolie en doe precies hetzelfde: aanbrengen in de aanzet van je haar en kammen maar. Gebruik voor het kammen je handen of een kam, het is vooral oefenen: welk effect vind jij het leukste staan bij jezelf?

Tip: schaf vast wat extra shampoo aan, om al die haarproducten straks weer uit je haren te wassen… 


Say what? Mushroom blonde is de kersttrend van 2020! 

Klaar om het roer om te gooien voor 2021? Dan kun je natuurlijk altijd voor een ander kleurtje kiezen. De kapseltrend (én kleur) van 2020 is – *tromgeroffel* mushroom blonde. Champignons gooi je dus niet alleen in je soep of op de muur, ook bij de kapper kun je nu een portie mushrooms bestellen. Hoe de kleur er precies uitziet? Mushroom blonde is een lichte blonde (duh!) kleur met een koele ondertoon, inspired op de kleur van paddenstoelen. Combineer het met balayage et voilà, een mooie kleurverloop mét minder zichtbare uitgroei. Don’t we all love that..

 

Bron: NSMBL, TrendstyleBeeld: Pexels