Lifestyle

Even wegdromen: dit zijn de 6 mooiste boerderijen op Funda

 

Veel mensen hebben de idyllische droom later oud te worden op een boerderij. At least, we do. Hoge plafonds, een rieten dak, in de natuur, dieren in de wei… Ja, wij zien het al helemaal voor ons. Tijd om even weg te dromen bij deze 6 mooiste boerderijen op Funda. 

1. Van Harnixmaweg 4, Beetserszwaag 

Deze boerderij komt het 1893 en heeft een zwembad in de achtertuin. Het ligt naast het vijfsterrenhotel Landgoed Lauswolt en de Golf & Countryclub Lauswolt. Dus als je in jouw vrije tijd zin hebt om een balletje te slaan, dan kan dat 😉 De prijs is € 1.800.000 k.k. 

funda boerderijen

 

2. Kampweg 1, Valthe

Deze boerderij komt uit 1890 en beschikt over een wellness ruimte. Say wat?! Jazeker, in de kelder van deze boerderij ligt een zwembad, sauna met stoomcabine én fitnessruimte. En een cute detail: er bevindt zich een ouderwets Drents bakhuisje naast het huis. Je betaalt voor deze farm € 1.565.000 k.k.  

funda boerderijen

 

3. Oostwoldjerweg 5, Siddeburen

Dit is een herenboerderij uit het jaar 1909 en ligt het in het Groningse Siddeburen. Wat vooral opvalt aan deze boerderij is de prachtige gevel. Daarnaast heeft de boerderij een verborgen onderduikerkamer uit de Tweede Wereldoorlog. Wow! Vanwege de history van deze boerderij is het nu een gemeentelijk monument. De prijs is íets goedkoper, namelijk slechts € 925.000 k.k. 😉

funda boerderijen

 

4. Het Gat 3, Raamsdonksveer

Deze boerderij is the dream voor ieder paardenmeisje. Je kan deze woning namelijk krijgen inclusief vijf paardenstallen, verlichte buitenrijbaan én weiland. De boerderij kost € 1.295.000 k.k. Wel even sparen dus. 

funda boerderijen

 

5. Havenweg 65, Dinteloord

Oké, dit is geen boerderij maar het komt wel in de buurt. Het is namelijk een veeschuur. Huh, what? De schuur was vroeger voor vee, maar in 2001 is het verbouwd tot een woonhuis. De woning beschikt over 4 slaapkamers en kost € 825.000 k.k. 

funda boerderijen

 

6. Dorpsstraat 74, Jisp 

Helaas, deze boerderij is al verkocht onder voorbehoud, maar té mooi om niet te noemen. Het is dan ook de duurste boerderij uit dit rijtje, namelijk € 2.500.000… Wie weet winnen we ooit de loterij. De boerderij ligt aan open vaarwater met een eigen stuk land van 14430 vierkante meter. Ben je een liefhebber van rust en ruimte? Dan is deze boerderij perfect voor jou.

funda boerderijen

En heb je na het lezen zin om bij nog meer huizen binnen te kijken? Hier hebben wij een overzicht met de 10 duurste huizen die op Funda staan. 

Bron: funda.nlBeeld: funda.nl, istockphoto.com