Travel

Deze 6 Instagram accounts moet je volgen als je het reizen mist

 

Zucht, hoelang zal het nog duren tot we het vliegtuig weer mogen nemen? Wij kunnen niet wachten om onze koffers te pakken. Want let’s be honest, wij zijn onze kamer nu toch wel écht zat. Met het volgen van deze 6 Instagram accounts ben je voor je gevoel toch nog een beetje op vakantie. Yay!

1. Murad Osmann

Met 3,8 miljoen volgers is Murad op Instagram erg populair. Zijn foto’s ken je vast wel! Zijn vrouw neemt hem – aan de hand – mee naar de mooiste plekken. Cute! Deze fotoreeks werd ontzettend populair en hij creëerde de hashtag #followmeto

 

2. Girl Eat World

Ben jij een echte foodie én dol op reizen? Dan is dit hét Instagram account voor jou. Mel deelt foto’s van de lekkerste snacks op de mooiste plekken. Yum! Hoe cute is deze foto uit Disneyland?

 

3. The Blonde Abroad

Kiki haar foto’s zijn truly amazing en we kunnen wel uren op haar feed spenderen. En ben je fan van haar hondje Bailey? Hij heeft zijn eigen Instagram account! Die moet je ook even volgen voor de dagelijkse dosis cuteness. 

 

4. Dame Traveler

Dame Traveler is een Instagram van Natasia en haar doel is om vrouwen te inspireren meer te gaan reizen. Haar feed staat vol met mooie foto’s van plekken binnen én buiten Europa. Zeg nou zelf, in dit roze meer wil jij toch ook pootjebaden? 

 

5. Chris Burkard 

Ben jij een nature junkie en zijn alpaca’s je lievelingsdieren? Dan hebben wij hét Instagram account voor jou! Chris plaatst foto’s van de mooiste natuurgebieden en af en toe komt er een alpaca voorbij, zoals op deze foto. So cute!

 

6. Wonderful Places

Wonderful Places is een account met 13,7 miljoen volgers. Zij verzamelen de mooiste foto’s en video’s van verschillende gebruikers. Op dit moment staat de feed vol met winterse plaatjes, zoals deze! Dit lijkt toch wel een sprookje?

Heb je na al deze almost too good to be true – foto’s even een reality check nodig? Dit is een hele andere kant van Instagram. Lol!

Bron: reisjunk.nlBeeld: unsplash.com