Celebs

Oelala: Temptation-Arda en Amber delen foto’s van super sexy fotoshoot

Over snel in verwachting raken gesproken. Temptation Island-Arda en verleidster Amber kregen zeven maanden geleden een relatie en maken ons nu blij met een sexy zwangerschapsshoot. Dat het goed gaat tussen de twee is wel duidelijk. Kijk je mee naar de foto’s?

Temptation Island-Amber en Arda delen sexy zwangerschapsfoto’s

Amber is op dit moment 37 weken zwanger, dat betekent dat de twee het kindje bijna kunnen verwachten. Om ons op de hoogte te houden van Amber’s baby belly hebben ze een paar prachtige kiekjes geschoten en daar smullen wij van. De zwangerschaps kwam als een echt cadeautje uit de lucht vallen, omdat Amber een paar jaar geleden in het ziekenhuis te horen heeft gekregen vrijwel onmogelijk zwanger te kunnen worden. De twee hebben het geslacht ook al bekend gemaakt: een jongetje. De naam weten we helaas nog niet, maar Amber is op 21 december uitgerekend dus we zullen snel achter de naam komen.

Arda’s ex Elke, waarmee hij twee jaar samen was en mee deed aan Temptation, liet al eerder een oprecht een lief bericht aan de twee tortelduifjes weten. “Amber was er wel op het moment dat Arda het moeilijk had, nadat het met Eline niets was geworden. Ze heeft hem opgevangen. Ik kan begrijpen dat er dan iets moois uit bloeit.” Zijn misstappen begrijpt ze alleen nog steeds niet.

Beeld: RTL