Travel

Virtueel op Bali vakantie: 9 foto’s die bewijzen dat je erheen moet

Redactie

 

Tijdens de donkere maanden kunnen wij alleen maar denken aan tropische stranden. Het liefste zouden wij vandaag nog het vliegtuig pakken. Helaas is reizen in deze tijd not an option. Daarom nemen we je mee op een virtuele Bali vakantie. Tijd om even lekker weg te dromen!

1. Zwemmen in de jungle

Wow, tijdens je Bali vakantie wil je toch een duik nemen in dit mooie zwembad! Genieten – met een cocktail in je hand – van het prachtige uitzicht. Jij komt het zwembad niet meer uit 🙂

View post on Instagram
 

 

2. I woke up like this

Stel je voor dat je híer wakker mag worden tijdens jouw Bali vakantie… Wij zouden nooit meer uit dit bed willen! Namasté… in bed. Het vijf-sterren hotel heet Blue Karma Ubud. Wij beginnen alvast met sparen!

View post on Instagram
 

 

3.  Bali sunrise

Oké, je moet er wat voor over hebben om een zonsopgang te kunnen bekijken. Tijdens je Bali vakantie wil je waarschijnlijk niet vroeg je bed uit. Maar check deze mooie foto even. Dit wil je toch in real life zien? Totally worth it. 

View post on Instagram
 

 

4. Mount Batur

Mount Batur is een actieve vulkaan op het Indonesische eiland. Je kunt de vulkaan beklimmen tijdens jouw Bali vakantie, maar het is ook leuk om een auto te huren en op deze manier te genieten van de view. 

View post on Instagram
 

 

5. Snorkelen

Ben jij een echte lover van de oceaan? Dan wil je sowieso snorkelen tijdens jouw Bali vakantie. Misschien kom je dan ook wel een zeeschildpad tegen, net als deze girl. Naast schildpadden zwemmen er ook verschillende vissen en reuzenmanta’s voorbij. Cool!

View post on Instagram
 

 

6. Dé schommel

Wanneer je denkt aan Bali, krijg je al snel deze schommel in gedachten. Deze beroemde swing is te vinden in Ubud. Deze locatie is helemaal Instagram worthy. 

View post on Instagram
 

 

7. Date night

Oeh, hoe romantisch! Tijdens jouw Bali vakantie mag een romantische date op het strand zeker niet ontbreken. Samen met jouw lover kun je genieten van een picknick en een prachtige zonsondergang. Bij deze accommodatie kun je dit deze date boeken mét een personal butler. Wow, wie wil dat nou niet?

View post on Instagram
 

 

8.  Surfen op jouw Bali vakantie

Ben jij een sporty chick die graag surft? Dan moet je sowieso naar dit strand in Uluwatu. A true paradise

View post on Instagram
 

 

 

9.  Gates of Heaven

Tijdens jouw Bali vakantie wil je naar deze iconische tempel. De Lempuyang tempel heeft de bijnaam Gates of Heaven. Wij begrijpen dat helemaal bij het zien van deze foto. Wat een uitzicht!

View post on Instagram
 

Heb je na het zien van alle foto’s nog steeds last van wanderlust en krijg je geen genoeg van al die tropische plaatjes? Bekijk hier dan de mooiste foto’s van Bora Bora. 

Bron: thebalibible.com, booking.comBeeld: iStock.com