News

Temptation Island Daisy vertelt alles over de wilde avond met Gregory

Oeh la la. In de eerste twee afleveringen van Temptation Island zagen we veel van single lady Daisy Piras. Deze knappe Italiaanse verschijning kwam na een twerk-sessie zelfs al even buurten op de kamer van Gregory. In een interview met Slam FM vertelt Daisy alles over deze wilde avond. Lees je mee? 

Temptation Island Daisy vertelt alles over de wilde avond met Gregory

In de eerste afleveringen zagen we dus dat Daisy en Gregory het wel heel gezellig hadden. Hierover vertelt de bombshell het volgende: “iedereen was nog een beetje aan het wennen, rustig aan doen. Maar Greg en ik dachten: ‘We willen genieten en beginnen alvast met zuipen’. Dat werden steeds sterkere drankjes en dan neem je het er gewoon van.”

Montagewerk 

Toch is er aardig wat geknipt in de beelden. Yes really. Het lijkt er allemaal heftiger aan toe te gaan dan how it truly went. Daisy vertelt verder: “zo zien mensen mij gelijk twerken, maar dat was omdat ik een spelletje had verloren. Alleen is dat spelletje natuurlijk geen reet aan om te zien, dus mensen zien mij alleen maar twerken.” Niet veel later zie je Daisy en Gregory samen in de slaapkamer. Daar hoor je de single lady iets over doorduwen zeggen. “Dat was niet tijdens de daad, dat zou ik ook echt nooit zeggen. Het ging eigenlijk gewoon over mijn zendertje, die door mijn broek heen moest.” Niets aan de hand dus!

View post on Instagram
 

Bron: LoveRealityBeeld: RTL

Must reads 👀