News

Oeh la la! Koop een sexy ‘bloot voor Brood’-kalender en support de horeca

Don’t get us wrong. De corona maatregelen, die zijn er natuurlijk niet voor niks. Alleen, heeft de horeca het nu wel heel zwaar. Vooral in dé horecamaand van het jaar. Om alle ondernemers een hart onder de riem te steken heeft Foodl een ‘Bloot voor Brood‘-kalender bedacht. Lees je mee? 

Koop een sexy ‘bloot voor Brood’-kalender en support de horeca

Dit jaar is de decembermaand voor iedereen een beetje sad. We kunnen niet gezellig uiteten, of in grote groepen thuis van een uitgebreid kerstdiner genieten. Corona got us all. Alleen, voor de horecaondernemingen is het natuurlijk nog een tikje heftiger. Want, zij hebben bijna geen omzet tijdens dé horecamaand van het jaar. Natuurlijk proberen ze aan alle kanten een beetje bij te verdienen. Met afhaalmaaltijden, thuisdiners en geïmproviseerde koffiestalletjes bijvoorbeeld. Alleen, dit is natuurlijk nooit genoeg… Foodl heeft hierop iets moois bedacht. Zij introduceren de Bloot voor Brood kalender 2021. Met de opbrengsten van deze ze edgy kalender hopen ze de horeca een handje te kunnen helpen. 

Uit de kleren 

Wie je dan kunt zien in deze supersexy kalender? Nou, er staan een hoop grote namen in. Yay. Namelijk: Freek van Noortwijk, chef van de Amsterdamse restaurants BREDA en GUTS. Erik van Loo van Parkheuvel Rotterdam en Estée Strooker van ‘t Amusement in Arnhem. Ook Fred Mustert van Restaurant Fred, Mario Ridder van Joelia en Jos Grootscholten van Restaurant Perceel zijn onder andere te zien in de kalender.

Brood kopen? 

Support your locals. Wil je nou een sexy Bloot voor Brood kalender kopen? Yay. Daar zullen de horecaondernemingen heel blij van worden. Want, 100% van de opbrengsten gaat naar de horeca. Wow. Ja, het hele bedrag dus. De kalenders gaan vanaf vandaag in de voorverkoop via @blootvoorbrood op Instagram en www.broodvoorbloot.nl. 

View post on Instagram
 

Bron: Bloot voor BroodBeeld: Bloot voor Brood

Must reads 👀