Films & Series

Drama alert: dit zijn alle juicy details over Temptation Island

Wij zouden de Girlscene redactie niet zijn als wij niet elke week vol spanning voor de televisie of Videoland zitten. Om er vervolgens regelmatig sappige artikelen voor jullie over te tikken. Van recaps over de nieuwste afleveringen tot verse artikelen over het liefdesleven van je favoriete (ex)kandidaten: never a dull moment met alle Temptation Island content op Girlscene.

Temptation Island recaps

Wij weten niet hoe het met jullie zit, maar wij zijn dol op alle drama in ons favoriete reality programma: Temptation Island! Het lijkt wel alsof elk jaar dramatischer wordt, vinden jullie ook niet? En hoewel we echt te doen hebben met de emotionele uitspattingen van de deelnemers, genieten wij stiekem toch elke week weer van een nieuwe portie drama. Oké, dat doen we niet stiekem, maar you get the point. En omdat wij tóch alle elke keer ademloos zitten te kijken, kunnen we jullie net zo goed blij maken met een fijn artikel over het wel en wee van de aflevering, right? Dachten wij ook.

Life after Temptation Island

Inmiddels weet je het eigenlijk wel als je mee doet aan deze reality show, maar we benadrukken het nog maar eens: bijna alle (ex) kandidaten van de reality show staan in the pictures na Temptation Island. Blijkt de relatie met hun liefje geen stand te hebben gehouden, dan verschijnt dit in de media. En ja, ook wij posten graag over het liefdesleven van deze reality sterren. Van updates over hun carrière, liefdesleven en andere bezigheden tot fijne interviews: we have it all! Aan jullie enthousiaste reacties te lezen, worden jullie daar ook hartstikke blij van. Twee vliegen in één klap, right? 

Meer zoals Temptation Island

Alright, wij houden dus van Temptation Island bingen en het volgen van de reality sterren die de kandidaten daarna vaak worden! Maar dé ultieme relatietest voor koppels is niet het enige programma met een hoog drama gehalte: speciaal voor jullie doen wij ook verslag van allerlei andere juicy programma’s. Denk hierbij aan Love Island, Ex On The Beach en The Bachelorette. Videoland heeft een heel fijn aanbod van dit soort programma’s en je ziet het allemaal voorbij komen op Girlscene. Bring the popcorn en bingen maar!

Must reads 👀