Films & Series

Girlscene’s pick: dit is allemaal het kijken waard op Videoland

Als wij ergens blij van worden, dan is het wel van een fijne serie die het bingen waard is. Videoland staat dan ook zeker bij ons in het favoriete rijtje van streamingdiensten! Maar, heb je eenmaal een Videoland abonnement, dan ben je er nog niet, want het is haast onmogelijk om een keuze te maken in al het aanbod dat er op staat. Daarom zetten wij speciaal voor jou alle films en series op een rij gezet die de moeite waard zijn.

Streamen maar met Videoland

De winter staat voor de deur en dat betekent maar één ding: series kijken! Regelmatig houden wij jullie op de hoogte van de aanwas op streamingdienst Netflix, maar daar blijft het niet bij. Nederland is nóg een heel fijn platform voor je favoriete series en films rijk, namelijk: Videoland! Al lijkt 2020 nogal in het water te zijn gevallen, als jij een abonnement hebt op Videoland, is je dag weer goed. Van de meest romantische en dramatische reality shows, zoals Temptation Island, tot documentaires waar je mond valt openvalt: Videoland heeft het allemaal! Gelukkig is het niet alleen maar drama in paradise, want ook de (Nederlandse) films zijn de moeite waard. Je moet alleen even weten welke dat zijn!

Videoland series: welke zijn de moeite waard?

Het begin van een nieuwe maand betekent maar één ding: een frisse aanwas in series op Videoland. Daarom zetten wij elke maand voor jou op een rijtje welke series het bingen waard zijn en welke je beter kunt skippen. Natuurlijk wil je het liefste álle toffe edities die er verschijnen bijhouden, maar dat is natuurlijk niet helemaal realistisch. Daarom schrijven wij ook regelmatig over welke films en series je beter kunt skippen. Zodat jij meer tijd over hebt om de koude wintermaanden ultiem te chillen onder een zacht kleedje. Inclusief de juiste comfort snacks natuurlijk. Your welcome!  

Met deze Videoland films hoef jij de deur niet meer uit

Heb jij dit vandaag niks op de planning staan en wil je even lekker onderuit zakken? We got your back! Op regelmatige basis deelt de Girlscene redactie de beste Videoland films met jou, zodat je voor alle movie nights op de bank genoeg inspiratie hebt. Vervelende baan hebben wij, we know! 😉 Hoewel je ongetwijfeld zo je favoriete lijstjes hebt, is het wel fijn om ook wat anders uit te proberen, right? Zeker nu we veel tijd thuis doorbrengen, is het kijken van films een hele serieuze zaak geworden. Het ene moment smul je van reality tv en de andere keer kies je toch voor een leerzame docu. 

Beeld: iStock

Must reads 👀