News

Dankzij ‘The Burger Jacket’ blijven jouw burgers to-go altijd warm

Burgers eten we het liefst warm, right? En dan is er dus ook niets vervelender dan een koude burger. Verpest de hele maaltijd, vinden wij. En zo dachten de makers van ‘The Burger Jacket’ er ook over. Zij hebben nu een jas op de markt gebracht die zó ontworpen is dat jouw burgers to-go altijd warm blijven. Wát een uitvinding!

Het idee voor deze jas is op een hilarische wijze ontstaan. Zo schrijven de drie makers van de jas op de website (vertaling):

“Het is vrijdagavond en je hebt een aantal drankjes gedronken in de bar. Het is tijd om naar huis te gaan en je hebt honger, dus je koopt een aantal burgers voor jezelf. Maar op het moment dat je thuis bent, zijn de burgers koud… Een groot probleem dat verholpen moet worden, dus wij – drie vrienden – met weinig verstand van de kledingindustrie, besloten een oplossing te bedenken. Hoe moeilijk kan het zijn om een jas te ontwerpen die zowel jou als je burgers warm houdt?”

The burger jacket houdt jouw burgers warm

Zo gezegd, zo gedaan. De vrienden bedachten ‘The Burger Jacket’. De jas is zelfs getest bij temperaturen tot -25, en zelfs bij die temperaturen bleven de burgers warm. Een echte musthave voor iedereen die van burgers houdt, dus. Er zit een aardig prijskaartje aan de jas: je koopt ‘m via de website voor €299. Dat is wel de aanbiedingsprijs, dus je zult snel moeten zijn. De oorspronkelijke prijs voor de jas is namelijk €445. De jas is verkrijgbaar in de kleuren rood, groen en zwart. Of wij ‘m gaan dragen moeten we nog zien, maar we vinden het in ieder geval een ontzettend origineel idee! 

 

Beeld: theburgerjacket.com