Food

6 slechte maar lekkere snacks recepten die je nu wilt eten

 

Soms ben je in the mood om wat lekkers te maken en jezelf te verwennen. Geen ingewikkelde recepten, maar wel iets more exciting dan een zak chips. Wij hebben 6 snacks recepten voor je op een rij gezet. Smakelijk! 

1. Brownie in a mug

De eerste in het rijtje snacks recepten is ideaal voor all the lazy girls. Met wat boter, bloem, ei, melk, suiker en cacaopoeder kun jij namelijk al een heerlijke brownie maken. Mix het allemaal in een mok die in de magnetron kan en that’s all! Je kunt het nóg lekkerder maken met stukjes chocola. Of when you’re feeling a little crazy, voeg op het einde een bolletje van je favoriete ijs toe. Yum!

snacks recepten

 

2. Nachos uit de oven

Een classic wat betreft snacks recepten! Waarschijnlijk heb je dit al weleens gemaakt voor een movie night. Je kunt veel verschillende dingen aan de nachos toevoegen: tomaat, kaas, avocado, gehakt, bonen, zure room, meer kaas, paprika, jalapeño’s, chilisaus… Oh, en hadden we al kaas gezegd? 

snacks recepten

 

3. Wentelteefjes

Een heerlijke breakfast food, maar zijn die eigenlijk niet gewoon geschikt voor de hele dag? Een grote kans dat je alle ingrediënten al in huis hebt. Voor wentelteefjes heb je brood, ei, melk, boter, suiker en kaneel nodig. Meng alles in een grote kom en dep de broodjes vervolgens in het mengsel. Even bakken in een koekenpan en voilà! Maak het helemaal af met wat chocoladepasta en poedersuiker. Of stroop. Iedere topping die jij lekker vindt, werkt 🙂

snacks recepten

 

 

4. Camembert uit de oven

Nummer vier in het rijtje snacks recepten is voor de echte cheese lovers. Camembert is een Franse kaas en smaakt heerlijk samen met stokbrood. Het kaasje is gewoon in de supermarkt te koop. Nice! Je kunt voorzichtig met een mesje de witte bovenkant van de camembert wegsnijden. Zet de kaas daarna (in een bakje of schaal) ongeveer acht minuten in een oven van 200 graden. Je kunt de kaas eventueel garneren met honing en tijm. 

snacks recepten

 

5. Churros

Snacks recepten waar we niet veel moeite voor hoeven te doen, dat is wat we willen! Gelukkig is dit churros recept easy peasy. In slechts zes stappen heb je deze heerlijke snack al op tafel staan. Extra lekker met chocopasta en wat poedersuiker. Enjoy!

snacks recepten

 

6. Een plank

Yes, je leest het goed, een plank! Deze kun je namelijk vullen met je favoriete snacks. Zin in zoetigheid? Maak er eentje met bijvoorbeeld chocola, snoepjes en donuts. Of als je meer zin hebt in iets hartigs: een borrelplank met snacks uit de frituur is altijd goed. Maar je kan bijvoorbeeld ook denken aan een plank vol met lekkere tapas. Olijfjes, stukjes worst en verschillende tapenades. Je hoort het al, de opties zijn eindeloos!

snacks recepten

Misschien heb je na het lezen van deze snacks recepten juist wel trek gekregen in een échte maaltijd. We got you. Hier is namelijk een lijst met echte comfort food recepten, speciaal voor wanneer je een bad day hebt. Eet smakelijk!

Bron: ah.nlBeeld: iStock

Must reads 👀