News

Regelmatig een paracetamolletje nodig? Dan zijn deze oorbellen voor jou gemaakt

Na een heftige avond in de stad – of gewoon een ‘uit de hand gelopen’ avond op de bank in huis – snakken we in de ochtend naar een paracetamolletje. Of twee. Het geneesmiddel helpt goed tegen – onder andere – een kater en zorgt ervoor dat jij weer fris en fruitig de dag door kunt. Grijp jij ook regelmatig naar een paracetamol? Dan zijn deze oorbellen helemaal voor jou gemaakt.

Vanaf nu hoef je niet meer ver te zoeken als je na een flinke avond stappen een tablet nodig hebt tegen je kater, want je hebt ‘m gewoon in je oren hangen. Nee, eigenlijk is het geen goed idee om de paracetamol-oorbellen écht in te nemen, maar ze zien er wel heel erg leuk uit voor in je oren. Hilarisch toch, deze paracetamol-oorbellen? Ook leuk als cadeautje voor die ene vriendin die vaak nét iets te diep in het glaasje kijkt op de zaterdagavond.

Paracetamol-oorbellen

Er zijn verschillende varianten van de paracetamol-oorbellen verkrijgbaar: roze capsules, blauwe capsules, blauwe paracetamol en roze paracetamol. Je shopt de paracetamol-oorbellen voor €9,95 via de website van FavouriteStuff. Wij vinden de oorbellen heel erg leuk, origineel en vooral heel erg handig voor tijdens de zwaardere dagen ;-).

Beeld: FavouriteStuff.nl

Must reads 👀