Films & Series

You cast seizoen 3: dit zijn alle nieuwe namen

Het is al een tijdje bekend dat seizoen 3 van de Netflix-serie You onderweg is. We. Can’t. Wait. Voor nu hebben we een exciting update voor je. Maak kennis met de You cast van seizoen 3! 

You cast seizoen 3: dit zijn alle nieuwe namen

Het complete overzicht van de You cast

Penn Badgley is in seizoen drie natuurlijk te zien als Joe Goldberg. Actrice Victoria Pedretti zal weer in de rol van Love kruipen. Nothing new! Maar nu zijn de nieuwe toevoegingen aan de You cast daar. Acteur Scott Speedman zal Matthew spelen. Wie Matthew preciés is, is niet duidelijk. Maar fans vermoeden dat het misschien de man kan zijn van de buurvrouw waar Joe obsessed mee raakt. 

Acteurs Shalita Grant en Travis Van Winkle krijgen een plekje binnen de You cast. Shalita gaat Sherry spelen, een moeder die een stiekeme mean girl is tegenover Love. Travis speelt Cary. Een rijke guy die Joe binnen zijn groep laat. Sherry hoeft ook niet zonder vrienden te zitten: bestie Kiki wordt gespeeld door Shannon Chan-Kent. Christopher Sean speelt Brandon, de hubby van Kiki. 

Michaela McManus speelt Natalie. Dé buurvrouw waar Joe een obsessie voor krijgt. Voor sommige wellicht een bekend gezicht, want Michaela speelde Jules in The Vampire Diaries. Een andere toevoeging aan de You cast is Tati Gabrielle. Ze kruipt in de huid van Marienne. Marienne werkt in een bibliotheek samen met collega Dante. Dante wordt gespeeld door acteur Ben Mehl. Wij zijn benieuwd of de bibliotheek een place to be zal zijn in seizoen drie!

Mackenzie Astin’s personage is Gil, een aardrijkskunde professor. Dan hebben we nog Chris O’Shea. Hij kruipt in de huid van een huisvader genaamd Andrew, die getrouwd is met Jackson. Bryan Safi speelt de rol van Jackson. De laatste toevoeging aan de You cast is Ayelet Zurer. Haar personage heet Dr. Chandra.  

Pfoe, nu ben je weer helemaal op de hoogte rondom de laatste update van You seizoen drie! En mocht er binnenkort meer nieuws zijn over de Netflix-serie, we will keep you updated. 

Bron: cosmopolitan.nlBeeld: gettyimages.nl