Lifestyle

Twisted candles maken: dat doe op thuis op deze easy manier

Op Instagram zijn twisted candles een mega hit. Dit verbaast ons niet want, they look so cute. Alleen, je hebt vast al gemerkt dat deze fleeky kaarsen ontzettend duur zijn… Well don’t be sad. Want, je kan twisted candles ook makkelijk zelf maken. Lees je mee? 

Twisted candles maken is al eens eerder populair geweest. Yes, in de tijd dat je ouders jong waren. Oeh. Gelukkig zijn deze beautiful candles nu weer terug van weg geweest. Want, zeg nu zelf, deze cuties wil je toch hebben? Als je de Instagram beauties in huis wil nemen dan kun je ze kant-en-klaar a.k.aready to burn kaarsen kopen. Alleen, die kosten ze ook wat. Hier hebben wij iets op gevonden, namelijk een leuke DIY. Yay. Dus wil je thuis twisted candles maken, maar weet je niet hoe? Dan leggen wij dit je graag uit. 

Twisted candles maken: dat doe op thuis op deze easy manier

Twisted candles maken? Dit heb je nodig: 

– (Oude) kaarsen
– Warm water
– Grote pan
– Deegroller

View post on Instagram
 

How to twist the candles

Zoals je in de video hierboven zag begin je met het vullen van een pan met heet water. Side note: zorg ervoor dat het water niet te heet is. Why? Nou, met té heet water, blijft er niks van je kaars over. Want het is namelijk je goal om de kaars zacht en soepel te krijgen, maar vloeibaar is dus een no no. Yes, that’s Trial and error time!

Next step for twisted candles maken: Je legt de kaarsen in het warme water en hier laat je ze ongeveer 15 minuten liggen. Na een kwartiertje mag je de kaars uit het water halen. Vervolgens leg je ze op een tafel neer en ga je de kaarsen plat maken. Hoe je dit doet? Nou, je kan een deegroller gebruiken, maar eigenlijk werken je handen ook supergoed. Als de kaars lekker plat geworden is, dan is het tijd om te twisten. Oeh. Dus, pak de kaars bij beide uiteindes vast en draaien maar. Yay. Jouw eigen twisted candles zijn ready.  Dat was super easy toch? 

View post on Instagram
 

Girlscene heeft meer DIY-oplossingen voor je gevonden. Yay. Want, heb jij de neiging om kleding waar een gaatje in zit, wat te klein is geworden of simpelweg niet meer leuk genoeg is weg te gooien? Don’t do it. Deze gewoonte is namelijk niet alleen slecht voor je portemonnee, maar ook voor het milieu. Oei. Met deze tips en tricks gaat jouw kleding veel langer mee. #winning

Bron: RoomedBeeld: iStock