News

Vacature: wordt ‘winefluencer’ jouw nieuwe droombaan?

Normaal betaal je om een wijntje te drinken, maar vanaf nu kun je ook betaald krijgen om een wijntje drinken. En dat klinkt al een stuk beter, niet? Er is een vacature verschenen waarin wordt gezocht naar een ‘winefluencer’. Denk jij nu gelijk: deze functie staat op mijn lijf geschreven? Lees dan snel verder voor meer informatie over deze ge-wel-dige vacature.

NIX onder 18: Geen 18? Geen alcohol.

Zou jij jezelf wel een ‘ervaren wijndrinker’ kunnen noemen? Say no more. Dan moet je gewoon reageren op deze geweldige vacature van het bedrijf Rueda Wijnen. Het bedrijf zoekt namelijk een zogeheten ‘winefluencer’ voor het jaar 2021, en doet daarom een oproep op de website:

‘Rueda heeft jouw hulp nodig en is op zoek naar een getalenteerde wijnliefhebber. Altijd al ‘Winefluencer’ willen zijn? Ben jij social minded en weet jij jouw Instavolgers te inspireren met pakkende content? Ben jij gek op wijn én mag iedereen het weten? Dan zijn wij op zoek naar jou!’

Vacature: winefluencer 2021

Voel je je geroepen om te solliciteren? Dan moet je natuurlijk wel weten wat er precies van je wordt verwacht. Het bedrijf daagt iedereen die mee wil doen uit om van 1 t/m 15 december 2020 zijn / haar liefde voor de wijnen van Rueda te tonen op Instagram. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is @ruedawijnen te volgen op Instagram, creatieve foto(s) maken en plaatsen met de hashtag #TasteRueda, en het Instagramaccounnt van Rueda Wijnen taggen.

Wijnen, wijnen, wijnen
Na 15 december 2020 kiest het bedrijf een winnaar uit. En die winnaar, dat is pas echt een gelukvogel. Als je de wedstrijd wint, mag je jezelf een jaar lang ‘Rueda Winefluencer’ noemen en ontvang je maar liefst 5000 euro op je bankrekening. Lekker bedrag, waar je eigenlijk heel weinig voor hoeft te doen. Dus, waar wacht je nog op? Maar de beste, meest creatieve foto en winnen maar!

Klik hier voor de vacature en meer informatie.

Bron: Rueda WijnenBeeld: iStock