News

Je kunt nu verblijven in een hotel én de Harry Potter Tour in Londen bezoeken (voor maar 99 euro per persoon)

Ben jij groot fan van Harry Potter en is het jouw droom om dichterbij dan ooit te komen? Dan is dit nieuwtje meer dan geschikt voor jou. Er is nu namelijk een aanbieding verkrijgbaar, en als jij niet vies bent van een uitje dan moet je deze kans pakken. Je kunt nu verblijven in een hotel én de Harry Potter Tour in Londen bezoeken voor een prikkie: 99 euro per persoon!

Tijdens de Harry Potter Tour leer je van alles over je favoriete serie. Je krijgt een uniek inkijkje achter de schermen, en krijgt allerlei informatie over het maken van de serie, de kostuums en over de films. De tour duurt ongeveer 3,5 uur. Daarnaast heb je dus nog genoeg tijd om van het prachtige Londen te genieten.

Harry Potter Tour in Londen

Deze deal is helemaal top. Zowel als je van Harry Potter houdt, maar ook gewoon als je het lekker vindt om een weekendje weg te gaan. Op de website van Travelcircus wordt nu een deal aangeboden, en die bestaat uit: één overnachting met ontbijt in een premium hotel en twee tickets voor de Warner Bros Studio Tour – The Making of Harry Potter. En dat alles voor 198 euro (dus 99 euro per persoon). De actie loopt tot vrijdag 4 december. Snel zijn, dus!

Bron: travelcircusBeeld: iStock