Food

Must try: red velvet kruidnoten voor Sinterklaas

Yes, je leest het goed: red velvet kruidnoten bestaan. Say what?! Onze favoriete taart is er nu ook als kruidnoot. Die wil je proberen. En ze staan ook nog eens helemaal vrolijk op tafel tijdens sinterklaasavond. We love it!

Must try: red velvet kruidnoten voor Sinterklaas

De Kruidnoten Thuisverkiezing

Dankzij Bolletje is het nu mogelijk om tijdens Sinterklaas (en vooruit: óók daarna) te genieten van deze red velvet kruidnoten. Bolletje organiseerde De Kruidnoten Thuisverkiezing. Samen met behulp van Q-music werd men opgeroepen om zich aan te melden voor de Thuisverkiezing. Tien duizend mensen kregen een proefpakketje thuis gestuurd en hadden het geluk om alle smaken te proeven. Vervolgens konden zij stemmen op hun favoriet. En guess what: de red velvet kruidnoten hebben gewonnen! Yum! Benieuwd naar tegen welke smaken de red velvet kruidnoten het moesten opnemen? Begrijpelijk. Deze klinken namelijk ook niet verkeerd! Wat dacht je van hazelnoot-praliné crunch, banaan-toffee of Amaretto? Toch was de red velvet variant de grote winnaar. Snappen wij wel!

red velvet kruidnoten

De smaak

De red velvet kruidnoten zijn bedekt met een laagje witte chocolade en hebben een verassende binnenkant… Ben je al nieuwsgierig? De red velvet kruidnoten liggen al sinds september in de schappen. Maar ho, wait! Voordat je meteen naar de winkels rent om de red velvet kruidnoten in te slaan – je wilt natuurlijk wel een flinke stash – vergeet je dan ook niet om sinterklaascadeaus mee te nemen? We weten hoe lastig het kan zijn om cadeautjes te shoppen. Is het jouw plan om dit jaar met je besties te dobbelen, dan hebben wij aantal tips voor je. Bekijk deze super leuke cadeautjes onder de vijf euro! Score!

Het is overigens niet voor het eerst dat we schrijven over speciale kruidnoten. HEMA lanceerde dit jaar namelijk lemon-cheesecake en carrot cake kruidnoten. Wij zien een trend 😉 

Bron: amayzine.com, bolletje.nlBeeld: bolletje.nl