News

Samantha de Jong (aka Barbie) is bevallen van haar derde kindje

Het is zover: Samantha de Jong, beter bekend als Barbie, is bevallen van haar derde kindje. Samen hebben moeder Samantha en vader Gerrit vanmiddag hun zoontje mogen ontmoeten. Alles is goed gegaan en de twee zijn helemaal in de wolken. Op Instagram deelt Samantha de eerste foto’s van hun pasgeboren zoontje.

Gisteravond werd bekend gemaakt dat Samantha’s bevalling al bijna in zicht was, en dat ze in het ziekenhuis lag om zich voor te bereiden op haar keizersnede. En vanochtend was het zover. Samantha deelde een foto op haar Instagram met de tekst ‘Yess we gaan beginnen!!’. Beginnen met de geboorte, bedoelde ze hier natuurlijk mee.

Barbie is bevallen van haar derde kindje

Een paar uren geleden deelde Samantha de eerste foto’s van haar zoontje op Instagram. Bij de foto schrijft ze: “Daar is die eindelijk onze mooie kleine man Djemino Marco Meerts alles is goed gegaan zo trots dat ik ben”. Al snel volgde er nog een foto met bekendmaking van de naam. De pasgeboren zoon van Samantha en Gerrit heeft de naam ‘Djemino’ gekregen. Wij wensen het gezin heel veel geluk!

Uit een eerdere relatie met Micheal van der Plas heeft Samantha een aantal jaren geleden al dochter Angelina en zoontje Milano gekregen, maar inmiddels is Samantha al een hele tijd samen met haar liefde Gerrit. 

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

Bron: InstagramBeeld: Brunopress