Lifestyle

Deze 7 sportschool types spot je in iedere gym


Ben jij deze dagen ook veel in de gym te vinden? Dan herken je deze 7 typische sporters vast!

1. Selfie queen

De selfie queen kom je in iedere sportschool tegen. Natuurlijk sport ze ook, maar haar main goal is dit niet. Het liefst maakt ze namelijk zoveel mogelijk mirror selfies


2. Show offs

De show offs zijn vaak mega opschepperige heavy lifters. Ze trekken graag alle aandacht in de sportschool. Why? Nou omdat ze graag laten zien hoe sterk ze zijn. 


3. First timers

De first timers kun je herkennen aan hun bange Bambi ogen. Je ziet ze gewoon denken ‘help! Wat moet ik op al deze apparaten doen’. 


4. De hyena’s

Bah! Deze types zijn onwijs vervelend en zelfs een beetje creepy. Hoe je ze herkent? Nou, de hyena’s staren naar je als je aan het squatten bent. 


5. De Claimers

De claimer is iemand die het liefst alle apparaten tegelijkertijd bezet houdt. So annoying. Van de claimers hoor je vaak ‘eh, sorry maar ik was daar al mee bezig’. 


6. De prater

Dit type sporter is mega sociaal en maakt het liefst met iedereen een praatje. Alleen, het lijkt er soms meer op dat de prater er is om te socializen dan om te sporten. Oeps.


7. Rommelkont

Oei. De rommelkont maakt van de hele sportschool een puinhoop. Ze laten alle gewichten hangen en leggen de dumbells nooit op volgorde terug. Hello you’re not at home!

Wij helpen je graag een handje om je sportroutine weer lekker op te pakken. Met deze outfits heb jij je motivatie om te gaan sporten zó weer terug. Let’s go!

Beeld: GIPHY, iStock