Films & Series

Happy binging: deze Netflix series zijn onmisbaar

Je favoriete streamingdienst heeft zóveel verschillende opties wanneer het over Netflix series gaat, dat het haast onmogelijk is om een keuze te maken in al het aanbod dat er op staat. Daarom zetten wij speciaal voor jou alle bingewatchers op een rij gezet die de moeite waard zijn. Al lijkt 2020 nogal in het water te zijn gevallen, deze Netflix series maken dat weer een beetje goed. Happy binging.

Updates over je favoriete Netflix series

Een verse maand betekent altijd een frisse aanwas in series op Netflix. Daarom zetten wij elke maand voor jou op een rijtje welke Netflix series het bingen waard zijn en welke je beter kunt skippen. Natuurlijk wil je het liefste álle toffe edities die er verschijnen bijhouden, maar dat is natuurlijk niet helemaal realistisch. Er moet of course wel nog tijd over blijven voor wat anders. Lekkere recepten uitproberen voor tijdens het binge-watchen, bijvoorbeeld 😉 Alles in het kader van ultiem relaxen op een hopelijk super zachte en comfy bank. Of lekker de deur uit om te wandelen met je loved ones.

Netflix series kijken met je bestie

Yes, we weten dat er op dit moment maatregelen in het land zijn geroepen om zoveel mogelijk thuis te blijven and we respect that, maar niemand heeft gezegd dat je geen Netflix party mag houden. Zolang jij en je bestie veilig op anderhalve meter afstand blijven, is er niets mis mee om samen lekker jullie favorieten te bingen, right? Juist goed tegen de eenzaamheid als je het ons vraagt. Je kan natuurlijk ook gaan voor een Netflix series top 10 avondje met iemand uit je huishouden, bijvoorbeeld je broer of zus. Dus trek die comfy pyjama aan, zorg ervoor dat je een lading snacks binnen handbereik hebt en your off to go voor een hele lange marathon sessie voor de televisie. Of je laptop natuurlijk. There’s never a excuse om je favoriete Netflix series te missen, zeker niet als je Girlscene volgt voor alle updates 😉

Met deze Netflix series kom jij wel de winter door

Een Netflix abonnement is heerlijk om te hebben, maar je hebt vast geen zin om urenlang te scoren door alle mogelijkheden die de streamingsdienst biedt. Ze zijn daar soms iets té fanatiek als je het ons vraagt. Hallo keuzestress! Behulpzaam als wij zijn duiken wij regelmatig de Netflix-bibliotheek in om een lijst met je favoriete Netflix series en Netflix films voor je klaar te zetten. We hebben een héle zware baan, we know 😉 Toch doen we het graag voor jullie, want met een stapel opties achter de hand, hoef je in ieder geval niet meer zo te piekeren of je je niet gaat vervelen in de vrije uurtjes die we eigenlijk allemaal moeten binnen blijven. Happy binging!

 

Must reads 👀