Films & Series

Netflix nieuw: deze series en films kun je deze maand verwachten

Onze favoriete bezigheid wanneer we een avond vrij hebben, wanneer we iets met vrienden gaan doen of wanneer er een datenight gepland staat, is toch wel Netflixen. Als je het zo bekijkt, dan zijn we eigenlijk gewoon áltijd aan het bingen! Oeps, guilty (sorry not sorry). Misschien herken jij je hier wel in en raak je een beetje overprikkeld van alle opties. Girlscene to the rescue, want met onze Netflix nieuw rubriek weet jij altijd wat je moet kijken.

Netflix nieuw: wat kun je de komende tijd verwachten?

Voor het geval je denkt zo ongeveer alles al gezien te hebben op de streamingdienst; don’t worry. Netflix voegt wekelijks nieuwe titels toe. En wij pikken er de pareltjes voor je uit. Met alle titels die je te wachten staan in deze categorie Netflix nieuw, voorzien wij een hele relaxte winter. Je kan een meisje niet blijer maken dan met een kop warme choco, haar favoriete snacks en natuurlijk haar lievelings Netflix series en Netflix films. Maar omdat de streamingdienst regelmatig een grote schoonmaak houdt en er dus iedere maand beauties verdwijnen en verschijnen, zijn wij zo lief geweest om de toppers voor jullie te selecteren.

Dit vind je allemaal in de Netflix nieuw rubriek op Girlscene 

De wereld is op dit moment al ingewikkeld genoeg, dus laten we ons lekker focussen op wat wél goed gaat: binge-watchen onder een dekentje! Zeker met het oog op de koude barre winter die eraan komt, kom je waarschijnlijk een stuk minder vaak buiten. Fanatiek naar de gym gaan doen we wel weer als het mooi weer is, als we tussen de lakens sporten met onze lover niet meerekenen 😉 En een lekker wandelingetje na het bekijken van een nieuw pareltje op je Netflix abonnement volstaat ook prima. Je moet niet te streng zijn voor jezelf!

Netflix nieuw: dit zijn de pareltjes

Wil je weten wat er nog meer bovenaan je Netflix nieuw-lijstje thuishoort om de komende winter een beetje door te komen? Wij helpen je uit de brand. Er is namelijk een tijd van komen en van gaan en dat geldt niet alleen voor relaties. Het geldt ook voor je job, je studie of soms zelf vriendschappen. Maar, deze uitspraak slaat ook op de content van Netflix! De levensduur van de meeste content is beperkt en dat blijkt wel als je een blik werpt op de lijst met titels die zijn genomineerd om verwijderd te worden. We geven jullie dus ook een seintje als je favo Netflix serie dreigt te verdwijnen, maar nog veel belangrijker is de Netflix nieuw rubriek. Wat is er allemaal nieuw op Netflix deze maand en wat waren de hoogtepunten van de afgelopen maanden? Van de golden oldies tot de nieuwste updates, we keep you updated.

Beeld: iStock