Films & Series

Van fleeche dekentje tot binge-marathon: je avond is niet compleet zonder Netflix

Het enige wat je nodig hebt om een meisje blij te maken is een comfortabele bank, een kopje thee en natuurlijk Netflix. Plus een grote stapel fijne snacks natuurlijk, let’s not forget that. Wat zouden we toch zonder onze favoriete streamingdienst moeten? Wij weten niet hoe het met jullie zit, maar wij kunnen eigenlijk geen dag meer zonder het bingen van Netflix series of Netflix films. 

Netflix series: wat moet je kijken?

Er zijn weinig dingen in het leven die zo belangrijk in ons leven zijn als wat er allemaal op onze favoriete streamingsdienst wordt aangeboden. Zeker in een tijd waarop we maar weinig dingen buiten de deur kunnen doen, vragen wij ons op een dag twee dingen af: wat gaan we vanavond eten en wat moeten we daarna kiezen uit al het aanbod dat er beschikbaar is? Dat zijn gelukkig hele belangrijke vragen waarmee wij jou een handje op weg kunnen helpen. Op de Girlscene redactie zijn we namelijk officieel verslaafd aan het kijken van dramatische en spannende verhalen. Daarom maken we onszelf graag nuttig door deze kennis met jullie te delen 😉

Ultiem relaxmomentje met Netflix

Het is hoog tijd voor de belangrijkste passies in dit leven: series kijken en relaxen. Steek een heleboel lekker (geur)kaarsjes aan, pak je favoriete warme pluche kleed erbij en kom maar door met die bing-marathon! Als je dan ook nog iemand hebt die je alle snacks en drankjes aangeeft terwijl jij gefocust blijft op het scherm, ben je echt een lucky girl. En anders sta je gewoon zelf af en toe eventjes op om die popcorn schaal aan te vullen 😉 Of je belt de pizza koerier of hij ass soon as possible een lekkere slice bij je komt bezorgen. Je moet in het leven zelf de slingers ophangen, right 😉 Wij vragen ons echt af hoe de mensen dat vroeger deden zonder Netflix abonnement. 

Netflix verslaving

Hier op de redactie van Girlscene voorzien wij jullie graag meerdere keren per week van de laatste ins- en outs die er op onze favoriete streamingsdienst voorbij komen. Zodat jij je met veel belangrijke zaken kunt bezighouden. Bepalen of je die zachte pyjamabroek met bijpassende ugly sweater aan doet tijdens het bingen van je favoriete Netflix series bijvoorbeeld. Of misschien kies je wel voor een fluffy badjas om helemaal in te verdwijnen op te bank. It’s up to you baby.