News

Deze kerstboom-kattenmand wil iedere kattenlover toch in huis halen?

Wij mensen kunnen ons op de kerstdagen verheugen door kersttruien aan te trekken, ons huis te versieren en de kerstboom op te tuigen. Allemaal leuk en aardig, maar voor jouw kat is er niet zoveel aan. Tijd om kerst ook voor je kat een leuke tijd te maken. Je kunt je kat nu namelijk verwennen met deze geweldige kerstboom-kattenmand. Eerlijk is eerlijk: deze kattenmand wil iedere kattenlover toch in huis halen?

De ‘echte’ kerstboom mag natuurlijk niet vergeten worden, maar deze kerstboom-kattenmand is ook minstens zoveel moeite waard. Deze kattenmand ziet er niet alleen super leuk, maar ook nog eens ontzettend comfy uit. Wat boffen, die kat!

Kerstboom-kattenmand

Jouw kat zal ongetwijfeld héél blij worden van deze fantastische kattenmand. De kattenmand ziet eruit als een kerstboom, er hangen ballen in én de kerstboom is zelfs voorzien van een piek. Je shopt de kerstboom-kattenmand via de website van FavouriteStuff, voor €26,95. Dat is wel de prijs als ‘ie in de aanbieding is, want anders kost de mand €54,95. Snel zijn!

Beeld: FavouriteStuff