Lifestyle

Het beste matras voor koppels is het aanpasbare matras van Matt

Een goed matras vinden, waar je als koppel allebei fijn op ligt, is super lastig. Want, misschien lig jij graag in een zacht bed en ligt je lover liever op een steviger exemplaar. Toch kruipen jullie na een lange dag het liefste bij elkaar in bed. Dus, hoe vind je dan hét perfecte matras voor koppels, waar jullie beiden goed op liggen? Wij hebben dé oplossing: een aanpasbaar matras. 

Aanpasbaar matras nodig? Matt sleeps helpt je op weg

Een chill matras is super belangrijk als je goed wil slapen. Why? Nou, want als je niet goed ligt, dan slaap je slechter, A.K.A te weinig nachtrust dus. Ook kun je rug en nekpijn krijgen. Oei. Dat wil je natuurlijk niet hebben! Als je met je lover samen slaapt, dan is de zoektocht naar een goed matras best lastig. Want, misschien slaap jij wel heel graag in een zacht bed, maar ligt jouw bae liever wat harder? Dus voor welk matras kies je dan? Dit is een mega struggle, waar Matt Sleeps iets op heeft bedacht. Namelijk, het beste matras voor koppels. Wat dit inhoudt? Nou, een aanpasbaar matras dus. Dat leggen we je uit.

aanpasbaar matras

Samen slapen
Dat aanpasbaar matras van Matt is dus perfect voor koppels. Why? Omdat je zelf het matras harder of zachter kan maken door de lagen te draaien. Oeh! Je kunt dus thuis, helemaal zelf, hét perfecte matras voor koppels creëren. Wow. Hoe je dit doet? Nou, het is super easy. Je ritst de boel open en haalt de bovenste laag ervan af. Dan komen er opeens twee matrassen tevoorschijn. Als je die matrassen omdraait, dan lig je opeens heerlijk zacht, of juist lekker hard. Omdat je ze afzonderlijk van elkaar kan omdraaien is dit dus ideaal voor jou en je bae. Want, jullie kunnen allebei lekker liggen, zoals je dat zelf wil. 

Proefslapen
Ben je nou enthousiast geworden en zie je jullie al wegdromen op een hard of zacht exemplaar om op te liggen? Oeh! Dan hebben wij een heel leuk nieuwtje. Je mag namelijk 120 nachtjes proefslapen. Wow! Goed bedacht toch? Want, je weet pas echt of iets lekker ligt als je er écht op geslapen hebt. 

Matrashoes 
Een matras kopen is best wel een belangrijk moment in je leven, dus dan wil je deze natuurlijk wel zolang mogelijk fresh and clean houden. Dus, please mors geen drinken in bed! Om je onhandige lover (of jezelf) een handje te helpen, kun je heel chill een matrashoes kopen die dus perfect past. Oeh! Deze is helemaal waterdicht, van 100% katoen en er komt geen vuil doorheen. Klinkt amazing toch? 

Boxspring en de loft 
Bij een goed aanpasbaar matras hoort natuurlijk ook een pretty bed. Voor mooie bedden kun je gelukkig ook bij mattsleeps.com terecht. Ze verkopen namelijk twee mooie modellen. Een boxpring én een prachtige loft. Nu horen wij je denken, een loft wat is dat? Nou, dit is een soort hemelbed, maar dan van staal. De loft komt in de kleuren zwart en wit. We love it. Door het design van de loft krijgt je slaapkamer meteen een mega luxe uitstraling. Is dit niet helemaal jouw ding? Dan kun je ook nog een mooie boxspring shoppen. Deze is gemaakt van duurzaam materiaal en is costom made. De boxspring heeft 500 pockets per box met 7 comfortzones en komt met 12 stijlvolle eikenhouten pootjes. So pretty.

Kussens 
Om het plaatje compleet te maken, mogen goede kussens eigenlijk niet ontbreken op je aanpasbare matras. Slaap je op je rug? Of toch liever op je zij? Hoe zit dat met je lover? Omdat je in je slaap veel beweegt is het best lastig om één kussen te vinden die je de hele nacht door goede ondersteuning geeft. Ook hier heeft Matt Sleeps iets op bedacht. Namelijk, kussens die aan de zijkanten perfect liggen voor op je zij. Je raad het vast al, maar het middelste stuk, dat ligt mega comfy op je rug. Good night!

Bron: Matt SleepsBeeld: Matt Sleeps