News

Ideaal: deze app vertelt je wanneer je juist wel of niet naar de wc moet tijdens het kijken van een film

Er is bijna niets vervelender dan een film kijken, en het gevoel krijgen dat je naar de wc moet. Ja hoor, volle blaas. Als je thuis zit is dat niet zo’n super groot probleem, want dan zet je de film gewoon op pauze. Maar als je in de bioscoop zit, dan kan dat helaas niet… Gelukkig hebben wij nu dé app gevonden die jouw kan helpen bij dit probleem.

Een film kijken in de bioscoop is super leuk, maar als je niet zo’n sterke blaas hebt, maak je je al gauw zorgen. Want, hoe lang zal het deze keer duren voordat je voor al die mensen langs moet glippen, richting de wc? En het is ook ontzettend irritant om bij terugkomst te moeten vragen wat je deze keer weer allemaal gemist hebt. Maar dat is verleden tijd, met deze app.

Naar de wc tijdens de film

Het klinkt als een droom voor mensen met een zwakke blaas, maar het is werkelijkheid: er bestaat nu een app voor op je telefoon, die je vertelt wanneer je juist wel of juist niet naar de wc moet gaan tijdens een film. De app heet ‘Runpee’. Je kiest de film, en de app gaat aftellen. En die timer is handig, want daardoor hoef je niet constant op je telefoon te kijken om de klok in de gaten te houden. Kun jij rustig naar de wc, en mis je zo min mogelijk van de film. Handig!

Bron: runpeeBeeld: iStock

Must reads 👀