Lifestyle

Date ideeën voor thuis: deze 8 dingen maken jouw afspraakje helemaal het einde


Het weer zit niet mega erg mee, maar gelukkig hebben wij nog genoeg leuke date ideeën voor thuis. Zo kunnen jij en je lover alsnog genieten van een romantisch momentje voor twee.

1. Date ideeën: Paint me like one of your French girls 

Oké, deze hoef je niet letterlijk te nemen. Tenzij jullie een eigen Titanic momentje willen hebben ;). Het is ontzettend leuk om samen te schilderen. Dus, koop wat canvasborden, verf en kwasten en laat je creativiteit los. 


2. Date ideeën: Proeverij at home 

Koop een paar biertjes of wijnen die je liefje en jij lekker vinden. Daarnaast koop je er ook een aantal die jullie nog niet kennen. What’s next? Schenk de glazen in en proeven maar! Kinkt als de perfecte date, right? Zo ontdekken jullie ook nog eens nieuwe favourites


3. Date ideeën: Online escape room 

Wist je dat je thuis ook uit escape rooms kan ontsnappen? It’s so much fun. Dus plan een escape room avond met je lover. Oeh! Let er alleen wel eventjes op dat je er eentje voor twee personen opstart. 


4. Date ideeën: Game night wordt date night 

Een spelletjes avond is super old school maar super fun! Pak jullie favorieten spellen van vroeger er maar bij. Speel samen met je lover een spannend potje mens erger je niet of ga eens ganzenborden. De snacks en drankjes mogen natuurlijk niet ontbreken. 


5. Date ideeën: Karaokeavond 

Voor een karaokeavond heb je helemaal niet zoveel nodig. Start je laptop op en zet een YouTube karaoke video aan. Zingen maar! 


6. Date ideeën: Diner time 

Zijn jullie allebei gek op eten? Ga samen dan eens een avond uitgebreid koken. Dus, zoek wat lekkere recepten op en duik met je lover de keuken in. Met uitgebreid koken bedoellen wij meerdere gangen. Dit is niet alleen lekker, maar ook nog eens super romantic


7. Date ideeën: Diner time 2.0 

Hebben jullie geen zin om uren in de keuken te staan? We got you. Bestel, dan eens eten bij de horeca ondernemers bij jullie in de buurt. Je kan het eten er natuurlijk ook ophalen. Dus, trek allebei een date outfit aan en light up some candles. Pak er een flesje wijn bij en voila. Dat is nog eens een romantische date night. 


8. Date ideeën: Hotel overnachting 

Oeh! Alle hotels zijn open. Dus, als jullie iets meer geld te besteden hebben, ga dan eens samen met je lover een romantisch nachtje weg!

Bron: CosmopolitanBeeld: GIPHY, iStock