Food

YUM: er is een nieuwe tool om je favoriete Asian food thuis te laten bezorgen

Als je de Girlscene redactie ergens blij mee kan maken, dan is het wel met een avondje uit in een fijn restaurant. Nu dit er voorlopig even niet in zit, komen er gelukkig steeds nieuwe creatieve initiatieven bij. En laten wij nu net een super lekker foodconcept hebben ontdekt, dat we natuurlijk graag met jullie delen.

HanTing Delivery: het nieuwe thuisbezorgd platform

Hoewel wij af en toe ook graag met een vette pizza op de bank ploffen, wil je soms wat gezonders en verfijnders. Herkenbaar? Say no more, want sinds vorige week is ons land een nieuw thuisbezorgd platform rijker. En een Asian versie nog wel! We like. Vorige week heeft chef en ondernemer Han Ji namelijk HanTing Delivery gelanceerd. Wij mochten het voor jullie proeven en we can say: approved!

View post on Instagram
 

Restaurant Delivery
Bij Restaurant Delivery kun je dus kiezen uit zes verschillende foodconcepten van Han Ji’s restaurants. En dat is een top chef, dus smullen gegarandeerd! Je kunt denken aan de Japanse Sandwich Bar, een sandwich uit zijn lunchroom by HanTing of bijvoorbeeld allerlei streetfood van UMAMI@home. En die worden vervolgens binnen 30 minuten thuisbezorgd. Handig dus als je té veel honger hebt om al te lang te wachten op je Asian food 😉 Je kan bij dit Oosterse platform bestellen als je in Den Haag, Rotterdam, Delft, Amsterdam, Eindhoven of Maastricht woont. Gelukkig komen er snel meer opties bij. Den Haag en Nieuwe Niedorp staan in ieder geval al op de lijst. 

Foodstore
Ben jij een échte lover van de Oosterse keuken? Dan is de Food Store waarschijnlijk wel wat voor je. Hier kan je terecht voor bijzondere ingrediënten en producten uit de Aziatische keuken, bijvoorbeeld Aziatische voeding en producten die je niet zo snel in de supermarkt vindt. 

View post on Instagram