Lifestyle

Deze 8 GIF’jes laten je zien hoe je je voelt na al dat thuiswerken


Thuiswerken kan zo verschrikkelijk vermoeiend zijn, maar aan de andere kant heeft het ook voordelen. Zo kun je bijvoorbeeld later uit je bed komen en kun je ook stiekem iets later douchen dan normaal. Wij hebben de leukste GIFjes gevonden die jou werkweek thuis omschrijven. Zo hopen we je thuiswerk dag wat op te vrolijken. Keep smiling honey!

Zzzz
Soms betrappen we onszelf erop dat urenlang turen naar een scherm best vermoeiend is en we het liefst een powernapje zouden doen. Één powernapje dan van een kwartier…

via GIPHY


Yes! Einde dag
Je springt een gat in de lucht want je bent eindelijk klaar met je lange werkdag. Vol goede moed loop je bij je bureau weg en kom je erachter dat je nog moet koken, strijken en stofzuigen. Stopt het dan nooit!?
 

via GIPHY


Wijnen, wijnen wijnen
Je denkt aan niks anders dat die heerlijke fles wijn die koud staat en overweegt zelfs shotjes in de ochtend. Wat is het leven toch zwaar zonder alcohol tijdens werk. Gelukkig ziet niemand het als je stiekem een glaasje neemt.

via GIPHY

 


Is it friday?
Op maandag je vergissen dat het vrijdag is. Dat is een hele erge teleurstelling. Door het thuiswerken lijken de dagen niet op te schieten.

via GIPHY

 


You’re done
Je bent er soms helemaal klaar mee. In staat om je laptop uit het raam te gooien. Het internet ligt eruit, je batterij is leeg, je mist je collega’s en voelt je best alleen.

via GIPHY


Motivatie
Motivatie kan met thuiswerken heel snel uit het raam vliegen naar een plek waar je nooit meer bij kunt. Het is dus belangrijk om positief te blijven en om jezelf te blijven supporter.

via GIPHY

 

 


Afleiding
Jezelf afleiden is heel makkelijk en zeker als je thuis moet werken. Bij even nadenken naar links kijken en daar ligt je telefoon. Misschien even je appjes lezen? Daarna zie je dat het schilderijtje een beetje scheef hangt. Alles kan je afleiden.

via GIPHY

 


Take a break
Misschien is het tijd voor een korte pauze en nog een pauze en nog een. Omdat je zelf kunt bepalen wanneer en hoe je het doet zul je sneller ook rustmomentjes nemen. Niemand ziet ze.

via GIPHY

 

Beeld: Unsplash