Lifestyle

Apple Clips heeft een nieuwe update (en zo werkt het)

Woehoe! Alle creatives en iPhone-lovers opgelet, want er is een nieuwe update van Apple Clips app te downloaden. Yay. Dat betekent dat vanaf nu de mooiste video’s gewoon vanaf je telefoon in elkaar kan zetten. En wij leggen je uit hoe dat werkt. 

Apple Clips 3.0

Apple Cips bestaat al een tijdje en is een hele chille app waarin je makkelijk video’s kunt maken én bewerken. Oeh! Heb je geen videobewerking ervaring? No worries. Met Clips zet je namelijk super makkelijk een video in elkaar. Een video met meerdere fragmenten dus. Goodbye moeilijke videoprogramma’s voor op je laptop en hello Apple Clips 3.0. De video’s kun je in elkaar zetten met beelden uit je fotobibliotheek. Heb je nog geen beelden? Dan kan je deze ook heel easy in de app filmen.

apple clips 3.0

Nieuwe update Apple Clips

Er is dus nu een Apple Clips update namelijk: Clips 3.0. Oeh! Met deze versie krijg je zoveel nieuwe, maar vooral coole functies. Het chillste is dat de video’s nu makkelijker te maken zijn. De app is namelijk nóg gebruiksvriendelijker geworden. Dit betekent dat je een filmpje binnen no time in elkaar zet. Nice! Je krijgt hele mooie nieuwe filters, posters, livetitels en selfiescènes. Yay. In de app kun je nu ook met het Apple Pencil handgeschreven teksten plaatsen in je video. Oeh! Super cute als je bijvoorbeeld een persoonlijke video wil sturen naar je bestie. Ook zijn er nieuwe soundtracks toegevoegd die royaltyvrij zijn. Wat dit betekent? Nou, dat er geen rechten op de muziek zitten. Dat is chill voor als je jouw filmpjes online wil plaatsen. Heb je een iPhone 12? Dan kun in de app video’s met HDR-video-opname maken. Oeh! Wil je video’s maken in clips voor bijvoorbeeld Instagram of voor TikTok? Smart choice! Clips 3.0 is namelijk makkelijker in gebruik. Als je video helemaal af is, kun je het opslaan in de grootte die je voor social media nodig hebt. Ben je enthousiast geworden? De vernieuwde app is nu voor iPhone en iPad te downloaden in de App Store. 

Watch on YouTube

Bron: AppleBeeld: Apple

Must reads 👀