Films & Series

Dit is alles wat we weten over seizoen 3 van Netflix-You

Er is al een tijdje bekend dat er een nieuw seizoen van de Netflix-hit serie You onderweg is terwijl seizoen twee nog niet eens zo heel lang online staat. We kunnen obviously een hoop gestalk van Penn Badgley verwachten en hij schijnt flink in de problemen te komen. Netflix liet weten dat het nieuwe seizoen in de maak is, maar wel nog even op zich laat wachten.

Dit is wat we nu al weten over You seizoen 3

In het einde van seizoen twee werd al verklapt dat we een seizoen drie konden verwachten nadat we Joe en zijn zwangere vriendin Love naar een andere wijk zien verhuizen. Bij aankomst lijkt het erop alsof Joe obsessed raakt met zijn buurvrouw, maar seizoen drie was nog niet bevestigd, tot hoofdrolspeler Penn Badgley zich versprak in een interview. ‘Ze lijkt niet op hetzelfde soort roofdier als ik ben. Ze lijkt niet op degene die ze is in seizoen drie.’ Vervolgens sloeg hij zichzelf op het hoofd, maar wij kunnen hem bedanken.

In seizoen drie komen we er na alle theorieën achter wie de buurvrouw van Joe is en hoe het met zijn nieuwe ‘project’ gaat. Ook is bekend gemaakt dat seizoen drie wederom tien afleveringen krijgt. Dat Joe en Love allebei terugkeren, maar dat vooral Joe het zwaar te verduren gaat krijgen. Joe voelt zich alles behalve thuis in de nieuwe omgeving waar hij met Love naar is toe verhuisd. Ook de officiële release datum is nog niet bekend. Meer is er nog niet losgelaten over het nieuwe seizoen, maar zoals altijd houden we jullie op de hoogte.

Ook de Instagram pagina liet weten dat ze at the moment aan het filmen zijn. We zien op de foto hoofdrolspeler Penn Badgley met een speciaal ontworpen ‘You-mondkapje’.

View post on Instagram
 

Klik hier voor bizarre details die je waarschijnlijk hebt gemist in You seizoen 2.

Bron: CosmopolitanBeeld: Netflix Nederland

Must reads 👀