News

Jay Zwarts, Lisa Sace & Ubervlogger komen met eigen videoclip

Een paar weken geleden werden we nog overspoeld met bizarre berichten over de mishandeling die plaatsvond tussen Jay en ‘Queen Psycho‘. Polls met de vraag wie het publiek eerder zou geloven en filmpjes waarin een huilende Lisa de gaten in de muur laat zien, maar dat is allemaal verleden tijd. Het stel is sinds kort weer dolgelukkig samen en vieren hun liefde met een videoclip die wel heel veel weg heeft van ‘Baby’ gezongen door Justin Bieber.

Jay Zwarts, Lisa Sace & Ubervlogger brengen samen een nieuw nummer uit

In deze videoclip waar een paar dagen geleden nog volop figuranten voor werden gevraagd zien we Jay, Ubervlogger en Lisa in een bowlingzaal met een paar dames bowlen. Lisa heeft een roze pruik op, een kroontje en een tutu aan. Een echte queen zou ze moeten voorstellen. Zelf heeft ze ook een kort stukje in de song kunnen bemachtigen waarin ze rapt. Dit geeft ons een beetje Nicki Minaj, maar dan in parodie versie vibes. Het liedje heeft niet heel veel inhoud, maar gaat voornamelijk over de mijne, mijne, mijne.

Als je het ons vraagt heeft de clip en de melodie vooral veel weg van het liedje Baby gezongen door Justin Bieber en bevat het natuurlijk ook de nodige dosis autotune. In die clip zien we een jonge Bieber vallen voor een meisje in een bowlingzaal en haar in het middelpunt zetten. Precies wat ook in het liedje ‘Mijne’ zien gebeuren.

De twee beloven ons nu ook al een tijdje via hun Instagram het verhaal over hun mishandeling te delen en wij zijn razend benieuwd. We keep you posted!

Beeld: RTL