News

Yes! Er komt een vervolg op de film ‘White Chicks’ en wij kunnen niet wachten

De film ‘White Chicks’, wie kent ‘m niet? Een heerlijke comedy waarin twee agenten van de FBI undercover gaan als vrouwen, om een kidnapping te voorkomen. Lachen, gieren en brullen tijdens deze film, dus daarom is het ook zo jammer als ‘ie afgelopen is. Maar niet getreurd:het lijkt erop dat we een vervolg op de film kunnen verwachten.

Het is inmiddels al een hele tijd geleden dat de film White Chicks uitkwam. De première van de comedy was namelijk al in 2004, en dat is dus al meer dan 16 jaar geleden. Hoewel je dus zult denken dat we de hoop op een vervolg op moeten geven, blijkt niets minder waar. Het vervolg is in aantocht!

Vervolg op de film ‘White Chicks’

Een van de hoofdrolspelers, Marol Waynes, doet een boekje open over de nieuwe film. In de talkshow ‘Watch What Happens Live’ vertelt hij dat er hard gewerkt wordt voor een nieuw deel. “We werken ernaartoe. Ik laat jullie weten als het zover is, maar tot die tijd werken we ernaartoe.” Wanneer we de nieuwe film daadwerkelijk kunnen verwachten is dus nog niet bekend, maar het feit dat er aan een nieuw deel wordt gewerkt maakt ons al héél erg blij. Afwachten, dus!

 
Bron: WWHLBeeld: brunopress.nl

Must reads 👀