News

Gevalletje bizarre trend: ‘vagina-nagels’ gaan het internet over

Veel vrouwen willen het liefst iedere week met een nieuwe set nagels door het leven gaan. Het is dan ook altijd weer lastig om bij de manicure een kleurtje of ontwerp te kiezen, want er is zoveel keuze! Nou, waarschijnlijk is dit ontwerp je nog nooit te binnen geschoten toen je in de nagelsalon zat. Er gaat nu namelijk een nieuwe trend het internet over: ‘vagina-nagels’. Uh, wat?!

Ja echt, je leest het goed: vagina-nagels gaan het internet over. Geen french manicure, neonkleuren, of pasteltinten die de trend zijn deze winter, maar nagels die in het teken staan van het vrouwelijke geslacht. Hoe verzinnen ze het? We hebben nog niemand op straat zien lopen met deze creaties aan zijn/haar vingers, maar daar kan dus zomaar verandering in gaan komen.

Nieuwe trend: vagina-nagels

Een ding is zeker: het ziet er in ieder geval hilarisch uit. Of er mensen zullen zijn die deze trend echt voort gaan zetten en met vagina-nagels de deur uit durven te gaan, dat moeten we nog maar zien. Maar goed, je weet het nooit hé: anno 2020 ;-).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door JACQUELYN (@jxlyn.nails) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Kerri Lyn (@klynwalsh) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Danny Wilson (@macdaddycreative) op

Beeld: Instagram