Beauty

Eyes on fleek: dit zijn alle do’s and dont’s van winged eyeliner

Eyeliner staat op elk oog super pretty. Alleen, het aanbrengen… Dat kan soms heel lastig zijn. Struggle jij ook zo met het zetten van the perfect wing? Dan zijn deze do’s and dont’s speciaal voor jou. Lees je mee? 

5 Do’s and dont’s van winged eyeliner 

1. Do: guideline met oogschaduw 

Als je het lastig vindt om een wing te maken, dan wordt oogschaduw jouw bestie. Why? Nou, deze kun je namelijk heel makkelijk als guideline gebruikenZet voordat je met eyeliner aan de slag gaat eerst een lijntje oogschaduw. De kleur maakt niet uit. Ben je niet tevreden? Dan kun je de oogschaduw heel makkelijk uitvegen en opnieuw beginnen. 

2. Don’t: don’t rush 

Haasten is alleen voor de pro’s. Heb je nog maar een paar minuten de tijd? Skip de eyeliner dan. Het is belangrijk dat je de tijd neemt om de lijn netjes te tekenen. Want, alleen dan krijg je een fleeky line. 

View post on Instagram
 

3. Do: kies de juiste eyeliner 

Niet iedere eyeliner werkt hetzelfde. Wij vinden een liner met mega dunne tip het chillst werken. Dit is natuurlijk voor iedereen anders. Ga opzoek naar een eyeliner die voor jou het beste werkt. 

4. Don’t: niet aan je ooglid trekken

Oké, het is super verleidelijk om je oog even strak te trekken als je een wing gaat maken. Doe dit niet. Waarom niet? Nou, als je de huid loslaat dan heb je opeens een hele andere vorm! Probeer dus een lijntje te zetten zonder dat je aan je ooglid trekt. Oefening baart kunst. 

View post on Instagram
 

5. Do: foutjes fixen met concealer 

Heb je een klein foutje gemaakt? Don’t worry met concealer kun je kleine foutjes heel makkelijk fixen. Gebruik er het liefst eentje met een fijne kwast, dan kan je supermakkelijk langs de randjes vegen. 

Shop hier onze favorieten

 

Bron: ICI PARIS | Beeld: Getty Images