Astrologie

Knuffelen met je lover? Deze sterrenbeelden zijn echte knuffelaars

sterrenbeelden-knuffelaars

Het is de perfecte tijd om je lover eens een echt goede knuffel te geven. Houd jij daar ook zo van? Dan kan het best zijn dat je een van de sterrenbeelden bent die hier éxtra goed in is. Deze sterrenbeelden zijn namelijk echte knuffelberen. Heb je een lover met dit sterrenbeeld? Dan heb je enorm geluk! Benieuwd welke sterrenbeelden het zijn? Lees dan snel mee.

Stier (20 april – 20 mei)

De Stier is stiekem wel een beetje een luxepaard. Ze houden van comfortabele ruimtes waarin ze optimaal kunnen relaxen. Ze knuffelen hun lover super graag en nemen jou met alle liefde mee naar hun favoriete plekjes, waar ze helemaal tot rust komen. Wees voorbereid op een gezellig avondje knuffelen tussen de kaarsen, kussens en hun luxe bed. Een stier is stiekem wel een echte romanticus.

Ram (21 maart – 19 april) 

Rammen nemen je helemaal mee in hun liefde voor jou. Ze zullen niet snel over hun gevoel praten, maar ze laten je wel heel graag zien dat ze heel veel van jou houden. Dit doen ze vooral door jou te knuffelen en je dicht bij zich te houden. Als dit sterrenbeeld eenmaal iemand gevonden heeft om van te houden, gaat hij of zij er voor de volle 100% voor. Een Ram zal dus nooit met iemand anders knuffelen dan jou.

Leeuw (23 juli – 22 augustus) 

Wanneer de Leeuw iemand heeft gevonden waar hij trots op is, zal hij dat aan iedereen laten zien. Als jouw lover een Leeuw is, zal hij/zij jou overal knuffelen, zonder zich te schamen. De Leeuw houdt echt enorm van lichamelijk contact en dit is de manier voor de Leeuw om te merken dat jullie van elkaar houden. Schrik niet als hij iemand anders ook een knuffel geeft, bijvoorbeeld bij een ontmoeting, want dit is voor de Leeuw volkomen normaal.

Kreeft (21 juni – 22 juli)

De Kreeft wil zich graag bij jou thuis voelen en heeft een veilig gevoel nodig bij jou. Het is een super gevoelig persoon met intense emoties. Als je lover zich bij jou op zijn/haar gemak voelt en zichzelf kan zijn, zal de Kreeft dit zeker laten merken. Knuffelen doet de Kreeft graag en dat heeft dit sterrenbeeld ook echt nodig in een relatie. Het liefst gaan Kreeften de hele dag diepe gesprekken aan en hebben ze lichamelijk contact met hun lover. Als je een Kreeft als lover hebt, heb je geluk, want diegene heeft alles voor je over.

Benieuwd waarom knuffelen zo fijn is? Dit zijn 7 redenen waarom je meer zou moeten knuffelen.

Beeld: friends