Films & Series

Vanaf deze datum staat After We Collided op Netflix

Oeh la la. Zijn jullie ook zo gek op de After-films? Hoe chill zou het zijn om After We Collided​ nu lekker thuis te kunnen kijken. We hebben uitgezocht hoelang het duurt voordat dit kan. Yay. Lees je mee? 

After We Collided op Netflix

De film After We Collided is net als deel 1 een mega succes! Nu willen we natuurlijk allemaal weten, wanneer deze amazing film op Netflix te zien zal zijn. Want, hello movie nights met vrienden. Zin in! Helaas moeten we jullie meden delen dat dit nog wel even gaat duren… Voorlopig shinen de lovebirds Tessa en Hardin in After We Collided, dus nog niet op je beeldscherm. Sad news, right? Er is ook goed nieuws, want streamwijzer schrijft dat de kans héél groot is, dat de film door Netflix gekocht gaat worden. Alleen zal hij waarschijnlijk eerst een tijdje op Pathé Thuis te zien zijn. Why? Nou de film is een groot succes én draait pas sinds 8 oktober in de bioscoop. Als wij een kleine schatting doen dan gaat het nog ongeveer een jaar duren voordat After We Collided op Netflix staat. Dus, wil je die movie night A.S.A.P houden? Dan raden wij je aan om lekker met je besties naar de bios te gaan. 

Watch on YouTube

Was je al niet van plan te gaan slapen vanavond? Dan hebben wij het perfecte lijstje met enge horrorfilms waardoor je zeker weten geen oog meer dicht kunt doen. Je vindt ze hier

Bron: cosmopolitan | Beeld: Netflix