News

Dit is alles wat je moet weten over de nieuwe Snapchat update

Yay! Snapchat komt met een nieuwe update die je absoluut niet wil missen! Met een heleboel nieuwe functies en een preview van Justin Bieber’s nieuwe muziek. Wil jij weten hoe je deze al hoort, voordat het liedje uitkomt? En wil je weten wat je er nog meer te doen is met de nieuwe update? Say no more 😉

Dit zijn de nieuwe functies van de nieuwe Snapchat update 

Muziek toevoegen aan je snaps
Yay! Je kan nu eindelijk muziek toevoegen aan je snaps, als je ook IOS hebt. Dit kan tijdens het opnemen, maar ook daarna. Je kunt kiezen uit een hele lijst met leuke nummers en hierdoor kun je dus nieuwe nummers delen met je vriendinnen, maar ook gewoon je snaps veel leuker maken. Wanneer je een snap met sounds van iemand krijgt, kan je omhoog swipen om het artwork van de artiest en de naam van het nummer en de artiest te zien. Je kan het hele nummer ook afspelen via de knop ‘Play this song’ op Spotify, Apple Music en SoundCloud. 

nieuwe muziekfunctie Snapchat

Het laatste nieuws
Via de Discover functie op Snapchat kun je nu het nieuws op de voet volgen. Je kon het nieuws al wel internationaal zien, maar nu kan je dus ook het nieuws van Nederlandse sites bekijken, waaronder NOS Stories en VICE NL. Voor de Discover functie swipe je vanaf de camera op snap naar rechts. Je kunt je in deze functie abonneren op bepaalde shows en je krijgt een gepersonaliseerd ‘Voor jou’ gedeelte te zien. De shows krijgen een apart profiel om heel simpel afleveringen en seizoenen te kijken. Je krijgt automatisch een berichtje als er een nieuwe aflevering online staat wanneer je hier om gevraagd hebt. Handig toch!

Wil jij je leven een stuk makkelijker maken met de handigste social media hacks? Klik dan hier. 

Bron: CosmoGirl | Beeld: Nu.nl