News

Cute: deze ex-Love Islanders zijn nu aan het daten

Dat het niet tussen alle stellen wat is geworden in Love Island wisten we al zeker. Maar nu willen we natuurlijk ook weten of er al deelnemers zijn die na het hele avontuur een nieuwe lover hebben. Wij vertellen het je met liefde. 

Deze ex-Islanders hebben al een nieuwe lover

Koen: Er gaan vele geruchten over wie er allemaal al een nieuwe lover hebben na Love Island. Wat we zeker weten is dat Koen er al vandoor is gegaan met iemand. OMG! Nadat alles na Love Island verwaterde met Naomi is hij aan het daten met, jawel, Josephine-Charlotte die begon als ‘original’ bij Love Island. Helaas voor Koen was zij al weg, voordat hij er was, dus heeft het nooit wat kunnen worden tussen die twee. Nu in het ‘echte’ wereldje zijn ze dus wel aan het daten en de vlammen spatten er vanaf. So cute!

Remco: Er gingen vele geruchten rond of Remco een vriendin thuis had zitten en dit is inderdaad waar. Alles wat hij met Imen deed wat een spel, want hij had gewoon nog een lover thuiszitten. Hij zegt: ‘Ik weet niet of het nog wat gaat worden tussen ons, want mijn ‘vriendin’ vond het niet leuk om te zien.’ Hij gaat verder kijken of het nog goed komt tussen hem en zijn lover. Oelala. 

View post on Instagram
 

Feline: Er gingen vele geruchten rond van Feline dat ze al een vriend thuis had voor het Love Island avontuur en dat blijkt waar. Ze zegt dat het haar niet spijt en dat ze hiervoor flink wat gescharreld heeft. Of ze nu, na het Love Island avontuur, verder gaat met hem is niet duidelijk.

Mert en Joan: Ja, ja dit enige echte Love Island koppel is nog bij elkaar. Ze vertellen dat ze het moeilijk vinden om goed contact te houden, omdat ze allebei in quarantaine zitten. ‘Dit is wel wat andere koek dan eerst.’ Maar ze gaan allebei vol voor hun relatie en Facetimen elkaar heel veel. Schattig toch! 

View post on Instagram
 

Bron: LoveReality | Beeld: Superguide