Fashion

Broeken trends 2021: outfits die we gaan rocken deze zomer

Dit zomer seizoen zijn er een paar broeken trends die écht het proberen waard zijn. Het zijn fashionable broeken en jeans die jaren geleden al eens in de mode waren en in 2021 weer terug zijn. Dit zie je vaak met trends, de meeste komen na een aantal jaar weer terug. Niet stiekem spieken in oude fotoalbums van je ouders… 😉 Dit zijn dé broeken trends van de zomer van 2021. 

De zomer is in volle gang, maar wat moet je dan aantrekken? Hieronder delen we hoe je broeken stylt deze zomer. Er was een tijd dat onze jeans en broeken collectie alleen maar bestond uit skinny jeans. Deze zijn nog steeds onmisbaar in je garderobe, maar er zijn zoveel meer. Het is de hoogste tijd dat jouw collectie wordt uitgebreid als jij nog steeds alleen maar in skinny’s leeft. Daarom helpen we je vandaag een handje met een aantal items die een fantastische toevoeging zijn aan je wardrobe. 

Broeken trends 2021: flared jeans

Oh, how we love de flared jeans trend! Gelukkig blijft deze wel nog een tijdje in het modebeeld, vermoeden wij. Je kan natuurlijk altijd de jeans van je moeder tevoorschijn toveren, maar van shoppen worden wij ook blij. Extra fijn is dat ze lekker comfortabel zitten. Zo is de flared jeans van Wenz bijvoorbeeld favoriet op de Girlscene redactie.

Broeken trends 2021: straight leg

Laat je skinny jeans lekker in de kast liggen en stap over op een straight leg. Nee, dit is geen mom jeans. Het verschil tussen deze twee is dat een straight leg, je raad het al, wijd en recht loopt. Deze trend is het mooist als je een broek kiest die over je sneaker heen valt. Vooral als deze ook nog eens high-waisted is. Dit soort jeans zijn een makkelijke overgang als jij alleen maar skinny varianten gewend bent en nog geen broeken met wijde pijpen aandurft. Draag er een mooie blazer bij (als het water koeler wordt savonds) en je bent helemaal ready on trend. 

View post on Instagram
 

Broeken trends 2021: skinny met split

Als je dan toch een skinny draagt, kies dan eentje met een split. Het is heel subtiel, maar super trendy tegelijk. En als je deze broek in de zomer draagt, geeft het nog een extra luchtig gevoel 😉

View post on Instagram
 

Broeken trends 2021: scheur in je broek

De scheur in je broek trend is opnieuw helemaal hot. Deze trend is het coolst om te combineren met de straight leg broeken trend. Zo heb je een fashionable wijde broek met stoere scheuren op de knieën. Mooie chunky sneakers eronder en je bent super fleek.

Broeken trends 2021: Linnen broek 

De zomer is in volle gang, maar wat moet je dan aantrekken in die warmte? Een kledingstuk van linnen! Linnen is namelijk de perfecte stof, omdat je hierin niet mega erg gaat zweten. Lekker luchtig dus. Enthousiast geworden? Ga dan voor een linnen broek, want die is echt een trend deze zomer.

broeken trends 2021

Broeken trends 2021: Pantalon 

Pantalons zijn on trend en mogen niet ontbreken in je kledingkast. De broeken mogen oversized zijn A.K.A. wijde pijpen hebben. Durf jij deze trend aan? Kies je voor een pantalon in een neutrale kleur? Of ga je all out in een volledig gekleurde suit?