Films & Series

Gek op Emily in Paris? Dan wil je deze 5 series vast ook bingen

Hebben jullie Emily in Paris ook in een dag uitgekeken? Wat was deze serie leuk he! Die heerlijke Paris vibes en wat keek het makkelijk weg, right. Wij snappen als geen ander dat je graag een nieuwe serie start, die er een beetje op lijkt. Nou, als je Emily in Paris leuk vond, dan ga je verliefd zijn op deze vijf look-a-likes

5 series die je wil bingen na Emily in Paris 

Jane the Virgin

Als je nog niet aan Jane the Virgin bent begonnen. Do. It. Now. Echt waar, je krijgt er geen spijt van. Het is een heerlijke serie om te kijken, omdat je gewoon een beetje kan afdwalen tijdens het kijken. Toch blijft het super boeiend en wil je het liefst alle afleveringen bingen. Met popcorn natuurlijk ;). 

Watch on YouTube

Sex in the City 

Als wij zeggen Sex. Dan zeg jij natuurlijk and the City. Deze serie is en blijft iconic. Wist je trouwens dat Emily in Paris door dezelfde maker gemaakt is? Cool he? Als je deze serie al eens gezien hebt, dan kan dat zeker dus wel nog een keertje. 

Watch on YouTube

Never Have I Ever

Deze serie is alles wat je wil zien. Het is een comedy gaat over dé high school problemen, die jij en ik jammer genoeg ook kennen. Namelijk, hoe vind je een vriendje en hoe word je hemelsnaam populair!? Aah! In Never Have I Ever kun je meeleven met Devi, een Indiaas meisje dat in Amerika woont. Even lekker je eigen high school drama uitzetten en genieten van die van een ander. Heerlijk toch. 

Watch on YouTube

Younger 

Deze serie is ook door de makers van Emily in Paris en Sex in the City gemaakt. Dat klinkt al amazing toch? Younger gaat over een veertig jarige vrouw die blut en werkeloos is. Ze wil héél graag een baantje vinden, maar iedereen is… Jonger. Wat zo heerlijk aan deze serie is, is de locatie. Hello New York and hello fabulous outfits a la Sex in the City. 

Watch on YouTube

Dynasty 

Glitter, glamour en Dynasty. Yes, deze serie mag ook echt niet uit het lijstje ontbreken. In de jaren tachtig was deze show al eens ontzettend populair en nu kun je de remake al een tijdje op Netflix bekijken. Dynasty zit bomvol drama en spanningen tussen de twee rijke families Carrington en Colby. Heb je de snacks al klaar staan? Dit wordt namelijk smullen. 

Watch on YouTube

Een ding is zeker, snacks horen bij een serie marathon. Soms ben je gewoon een beetje uitgekeken op je oude vertrouwde popcorn of chocolade. Speciaal voor die momenten hebben wij lekkere snack recepten voor je verzameld. Je vindt ze hier, pas je op dat je je vingers er niet bij op eet ;). 

Bron: Cosmopolitan | Beeld: Netflix 

Must reads 👀