Celebs

Shocking! EOTB-Lisa is slachtoffer geworden van een mishandeling

Redactie

Lisa Sace van Ex On The Beach is al een half jaar supergelukkig met haar lover Jay Zwarts. De twee lovebirds delen regelmatig couple goals video’s op TikTok. Nu gaat er alleen een hele bizarre roddel rond. Namelijk, Lisa zou zijn mishandeld door haar boyfriendJay. 

‘Lisa Sace mishandeld door Jay Zwarts’

Lisa doet een gekke mededeling op haar Instagram-pagina. De donkerharige babe laat weten voorlopig afwezig te zijn. Want, ze heeft de tijd nodig om bij te komen van een zware mishandeling. Ze zou namelijk mishandeld zijn door niemand minder dan haar vriend Jay. Wow! Dat is nog eens heftig nieuws. Niet veel later verschijnen er stories van een onbekend account die foto’s plaatst van de arrestatie van Jay. Die persoon laat weten dat die ‘zware mishandeling’ helemaal niet zo heavy was als Lisa doet voorkomen… De foto’s kun je hier vinden. Zou het allemaal eenpubliciteitsstunt zijn? We keep you updated. 

Plot twist niet alleen zijn de twee sterren weer bij elkaar, ze zijn nu zelfs verloofd!

Als je gek bent op Ex On The Beach dan ga je smullen van het nieuwe Temptation Island seizoen. Want, de koppels gaan dit jaar namelijk pas écht de verleiding aan. Wil je weten wat er precies anders is aan Temptation Island Love or Leave? Je leest het hier.

Bron: Lovereality | Beeld: RTL

Must reads 👀