Films & Series

Alles wat je wil weten over Undercover seizoen 3 op Netflix

Da minde nie: Undercover seizoen 3 komt eraan! Of althans, de aller eerste beelden zijn bekend gemaakt en ook weten we een aantal andere dingen over Undercover seizoen 3. We praten je bij over de releasedatum en ook hebben we de bloedstollende trailer voor je. 

undercover seizoen 3 netflix

Trailer van Netflix Undercover seizoen 3

Heb jij de eerste seizoenen al gezien? Als je antwoord nee is, dan moet je héél gauw gaan bingen, want, deze serie is echt een must see. De allereerste beelden van seizoen 3 van Undercover zijn vandaag verschenen op het Facebook-account van Netflix. Eindelijk: precies een jaar nadat het tweede seizoen op Netflix verscheen! Naast de vertrouwde gezichten van Tom Waes (Bob) en Frank Lammers (Ferry), verschijnt er in de teaser ook een nieuw gezicht: Nazmiye Oral (Leyla). 

Elise Schaap over Ferry de Film: “Met deze vrouw wil ik nooit meer wat te maken hebben”

Undercover seizoen 3: cast

Het tweede seizoen was super spannend en eindigde met een enorme cliffhanger. “Nieuwe coupe, nieuwe serie”, zei Frank Lammers, de acteur die Ferry Bouman speelt, er destijds over. “Als je een beetje geduld hebt, krijg je zoveel Ferry als je wilt.” 

Nou, en dat krijgen we dus vandaag dan ook in de trailer en eerste beelden van Undercover seizoen 3. Inmiddels weten we dat Leyla Bulut, die nieuwe actrice dus, en haar man Serkan voor flink wat opschudding gaan zorgen. Doordat drugsbaron Ferry de afgelopen tijd in de bak zat, hadden zij tijd om aan het roer te gaan staan in de xtc-wereld. Maar wat gebeurt er nu Ferry in dit seizoen weer op vrije voeten komt? Drama natuurlijk! Niet alleen zal hij het Leyla en Serkan ongetwijfeld moeilijk gaan maken, ook oude bekende Bob (Tom Waes) – die inmiddels weg is bij de politie en een rechtszaak boven het hoofd hangt – is zijn leven niet zeker. 

undercover seizoen 3

Stopt Elise Schaap met Undercover in seizoen 3?

Wat opvalt is dat er één persoon ontbreekt in de trailer: Elise Schaap, Daniëlle dus. Wel heeft Netflix bevestigd dat Daniëlle dit seizoen terugkeert. Verder zullen onder anderen Sarah Janneh, Yannick van de Velde en Gökhan Kizilbuga hun debuut maken.

Wanneer staat Undercover seizoen 3 op Netflix? 

Vanaf 21 november staat Undercover seizoen 3 op Netflix. In het nieuwe seizoen komt Ferry weer op vrije voeten en ontdekt hij dat zijn plaats in de top van de xtc-wereld is ingenomen door een nieuwe bende, geleid door de Turkse echtelieden Serkan en Leyla Bulut. Ondertussen is Bob weg bij de politie en hangt hem zelfs een rechtszaak boven het hoofd. Dankzij een deal met de politie kan hij zijn leven weer op de rails krijgen, maar dan komt hij Ferry tegen die nog een appeltje met hem te schillen heeft.

View post on Twitter

 

Soms heb je van die momenten dat je door al je series heen bent. Je hebt niks meer om naar te kijken en bent hard opzoek naar iets nieuws. Iets leuks. Wij helpen je graag op weg met het vinden van een nieuwe bae. Hier kun je alle leuke Videoland series van dit moment vinden. 

Beeld: Netflix